Máte skúsenosti s vaginálnym gélom Papilocare?
Dobrý deň, prosím vás máte niekto skúsenosti s uživaním vaginalneho gelu Papilocare? Lekar mi to odporučil uživať po dobu 2 mesiacov, mám lahku dysplaziu asi 0,5cm. Ďakujem za kazdú radu. Pekný deň.
@kika691 a mala si aj biopsiu odobranu?
Ja mam cosi podobne nebudem konkretizovat kvoli istym ludom skor do spravy.
No takto papilocare uz vacsinou davaju po prvych vysledkoch do tych druhych ja som zatial citala aj teda od kolegyne z prvej ruky a jednej kamosky nic...obe pochodili biopsia a nasledne konizacia a ostalo klop klop dobre.ja uz jednu konizaciu spred par rokov mam a kedze chcem este jedno dieta druha zial teda nieke odporucana.takze biopsia ukaze ci staci vraj ockovat alebo nasadit lokalnu liecbu.no id az koncom marca ma biopsiu tak zatial aspon coto na imunitu nasadim....
@kika691 to ti ani nic nemozu skor v podstate robit...ja som bola na klasickej cyto ako kazdy rok a bum tam vyslo ze daco nie dobre zmena pap3 a o 4mesiace som si priplatila za rozsirenu cyto 25€....
A dovtedy som mala brat defoagyn alebo papilocare....no a ta rozsirena cyto ukazala na prd vysledky tak som objednana o mesiac na biopsiu....nuz co uz....potom sa vraj rozhodne podla biopsie ze co na mna zaberie ci staci ockovat (co si nemysli) alebo lokalna liecba.kedze konizacii chceme predist
@kika691 to nechapem ze po mesiaci dva krat rozsirena cyto....ja som aj na papieri resp na vysledkoch mala ze o 4mesiace a doki mi vysvetlil, ze ono tie virusove bunky mozu menit charakter preto je zbytocne robit skor.a to doktor ti zatial nic? lebo ja som mala medzi tymi dvoma brat ten papilocare
Ahojte, tak ja teraz si idem 3.marca dohodnut konizaciu, moj lekar uz cakat nechce,kedze planujeme ešte 1 babo, a mam 31 rokov, vysledky mam uz 3 roky Lsil-Pap IIIa + HPV 16,58 pozitiv, pred 2 rokmi robena biopsia,bez nalezu len nejake zapalove zmeny. Takze uz nechce čakať a zatial je tam len 0,5 cm lezia ktoru budu odstraňovat, najviac sa bojim vysledkov histologie,ale moj doktor ma utešuje , že ta konizacia bude preventívna aby sa neskor z toho nieco nevyklulo 🙂 a po konizacii idem sa zamerat na imunitu. Mate niektora skusenost s terminom na konizaciu ako rychlo ste ju absolvovali?
Ahojte tiež mam naprd výsledky citologia, a dnes mi lekár poradil papilocare, len ako som počúvala všetko mi vyšlo z hlavy akékoľvek otázky 😲 sex? Môže sa počas aplikácie krému? Diki
Ahojte zienky, mám 18den po menstruacii. Mám užívať tento gel, môžem ho dnes večer aplikovať, či čakať, keď mi skončí menstruacia. Keď tam píšu, že 21 dní užívať. No neviem..
Ahojte, chcela by som sa opýtať - prišiel mi papier zo smear testu, že mám Hpv positive,ale hľadali abnormálne bunky krčka maternice, ale žiadne nenašli. Takže o rok mam ísť znova na smear test. A tak by som chcela vedieť, či si môžem dávať papilocare gel a Indol3c alebo Indol3c Forte, aby mi ten vírus nejako odišiel. Ďakujem
Dobry den, moze sa Papilocare pouzivat aj pri obycajnej ranke na krcku maternice? Nemam HPV... Ale chcela by som aby mi to tu ranku/ektropium nejak pomohlo zhojit... Cytologiu mam vzdy ok. Nechcem to ale uzivat zbytocne, telo si na to zvykne a potom ked to budem potrebovat, mi to nezaberie. Ci je to dobre aj ako prevencia voci tomu aby sa ta ranka nezhorsila?
Ahojte,viete mi poradiť tiež som ho začala brať,beriem ho týždeň a začalo ma od spodu svrbiet zrejme mykóza a teraz čo. Potrebujem si dať niečo na ňu od spodu a nemôžem oba naraz dávať? Keďže sa to dáva na noc.🤦
Ja som užívala papilocare a po roku od ukončenia liečby sa vysledky zlepšili o 100% 🙂 Takže síce dosť drahé, ale odporúčam ;)
Ja som pouzivala Papilocare pol roka ako mi povedal moj gynekolog plus Imunor a vitaminy na zvysenie imunity a konizacii krcka maternice som sa aj tak nevyhla. Takze je to velmi individualne...
Po polroku používania papilocare a spolu po zaočkovaní sa gardasilom 9, na kontrole boli moje výsledky úplne v poriadku. Je to asi individuálne, ale mne to veľmi pomohlo. Ak by ste mala niektorá záujem, mám zvyšnú krabičku papilocare so 6ks gélu, viem ju predať lacnejšie.
Mám na predaj papilocare 7 aplikátorom nový nerozbaleny z dr max kúpila za 24,79€ mám aj bloček, posuniem za menej. 03/2025 expiracia
@izabella123 dobry den cena je aka dakujem

Mne poradili baby C ascorb, indol, papilocare +očkovanie....to očkovanie akosi váham...moje výsledky sú lcis a hpv16