icon

Máte skúsenosti s vážnymi žalúdočnými problémami?

xtina1711
20. jún 2025

Ahojte prepáčte za tému...prosím vás poznáte niekoho kto mal povedzme zápal zaludka,vred pripadne tu najhoršiu chorobu zaludka príp.pankreasu?
Ak môžete kľudne aj do spravy..
Ďakujem vmiešame pekne

tundra
20. jún 2025

Kolega mal zaludocne problemy,2x kamera v zaludku,nic nenasli.Po par mesiacoch skoncil s dierou v zaludku,urgentna operacia.6 tyzdnov marodoval.Po roku zase urgent,nieco povolilo z predchadzajucej operacie.Teraz je v poriadku.

balerina2025
20. jún 2025
@tundra

Kolega mal zaludocne problemy,2x kamera v zaludku,nic nenasli.Po par mesiacoch skoncil s dierou v zaludku,urgentna operacia.6 tyzdnov marodoval.Po roku zase urgent,nieco povolilo z predchadzajucej operacie.Teraz je v poriadku.

@tundra to vazne? ani histologia nci neodhalila? diera v zaludku sa neurobi len tak, sliznica uz musela byt narusena

balerina2025
20. jún 2025

@xtina1711 ja som ti pisala. mozem o celej gastro sustave pisat roman :(

rozculena
20. jún 2025

to posledné mala moja mama

balerina2025
20. jún 2025
@rozculena

to posledné mala moja mama

@rozculena najhorsia choroba na svete 😔

mariynka
21. jún 2025

Precitaj si o vitU-je z kapusty. Lieci zaludok, creva, vredy. Kompava.sk Mna zachranil uz 2x. Plus dracia krv-ktora hoji rany aj v zaludku. Rakyt.olej upokojuje sliznicu a nici bakterie. Od terezie. 2x 7kvapiek. Ja zvyknem brat aj cerstve koloid.striebro 20ppm 5x 1PL(plastova) 2tyzdne nalacno-posobi ako atb. Teraz som vygooglila surovu brokolicu, ze pol hlavicky denne. Kto moze, na zaludok super posobi caj sladke drievko(mne zvysoval tlak, lebo mam hit). No a zazrak je puskvorec koren, rada od Marie treben-vecer za lyzicku puskvorca dat nacerovat do 1dcl vody, rano prihriat a 3x denne pred a po jedle vypit 1glg, cize 6glgov denne-posobi okamzite. Dieta-bez mlieka, cukru, obmedzit aj lepok. Zaludok je prekysleny, preto sa bakteria z criev dostala do zaludka. Na vaznu chorobu by som vybrala ivermektin-antiparazitikum.

balerina2025
21. jún 2025
@mariynka

Precitaj si o vitU-je z kapusty. Lieci zaludok, creva, vredy. Kompava.sk Mna zachranil uz 2x. Plus dracia krv-ktora hoji rany aj v zaludku. Rakyt.olej upokojuje sliznicu a nici bakterie. Od terezie. 2x 7kvapiek. Ja zvyknem brat aj cerstve koloid.striebro 20ppm 5x 1PL(plastova) 2tyzdne nalacno-posobi ako atb. Teraz som vygooglila surovu brokolicu, ze pol hlavicky denne. Kto moze, na zaludok super posobi caj sladke drievko(mne zvysoval tlak, lebo mam hit). No a zazrak je puskvorec koren, rada od Marie treben-vecer za lyzicku puskvorca dat nacerovat do 1dcl vody, rano prihriat a 3x denne pred a po jedle vypit 1glg, cize 6glgov denne-posobi okamzite. Dieta-bez mlieka, cukru, obmedzit aj lepok. Zaludok je prekysleny, preto sa bakteria z criev dostala do zaludka. Na vaznu chorobu by som vybrala ivermektin-antiparazitikum.

@mariynka mne pomaha inhibotor proton pumpy, len mam pocit ze mi inac travi, kedze mam menej kyseliny....ale urcite autorka toto musi riesit s lekarmi. tam treba ist na hadicu a robit biopsia.

balerina2025
21. jún 2025

autorka ake mas konkretne problemy

mariynka
21. jún 2025
@balerina2025

@mariynka mne pomaha inhibotor proton pumpy, len mam pocit ze mi inac travi, kedze mam menej kyseliny....ale urcite autorka toto musi riesit s lekarmi. tam treba ist na hadicu a robit biopsia.

@balerina2025 ked citam, co ludom sposobuju pri gastroskopii, tiez sa vyhybam🙉

balerina2025
22. jún 2025
@mariynka

@balerina2025 ked citam, co ludom sposobuju pri gastroskopii, tiez sa vyhybam🙉

@mariynka to ise aj pri kolonoskopii. najviac som sa bala ze mi tam daco poskodia a ze vykrvacam, ale to vacs apri pripadoch kde beru ludia lieky na riedenie krvi a teda- preto ich musia vysadit pred zakrokom.