icon

Máte skúsenosti so strojčekom Dr. Strojčeky?

dada0808
31. júl 2024

Dobrý deň, mate niekto skusenosť s touto zubnou klinikou?

Strana
z3
ovaaa
31. júl 2024

Nepáči sa mi, že nemajú cenník, kde by som si mohla pozrieť cenovú reláciu zákrokov a stromčekov. Odbavili má tým, že mi dajú termín a nacenia, čo treba pri prehliadke za ktorú sa platí samozrejme.

dada0808
autor
31. júl 2024

@ovaaa na konzultácii sme boli lde sme platili 20€ a samozrejme nič extra sme sa nedozvedeli povedali ze sa musia poradit… potom nam volali že strojcek bude mozné spraviť aj ten priesvitný že máme prist po ošetrení u nasej zubarky aj po dentálnej na začiatkové vyšetrenie… len mi príde kus divné že sa museli poradiť či bude mozný strojček spraviť… tak sa bojím že ak do toho pôjdeme či to nebudú zbytočne vyhodené peniaze 🥲 a nepoznám nikoho lto by mal z tade skúsenosti… celkovo žiadne recenzie som nenašla ešte…

vela02
31. júl 2024

@dada0808 oni majú jedného garanta, ktorý im zastrešuje kliniky a ti ktorí pracujú nie sú vyštudovaní celustni ortopedi.

ovaaa
1. aug 2024

@ovaaa 😛strojčekov nie stromčekov

bubi15
20. aug 2024

Za nas sme boli velmi spokojni vysvetlili cennik maju v ambulancii vsetko jasne napisane sme radi ze sme sa dostali ku ortodontistovi lebo je to velky problem
V kazde klinike sa plati za vstupne vysetrenie a o dost viac penazi
Velmi sa snažili a boli ochotní

bubi15
20. aug 2024

@bubi15 je to klinika novootvorené recenzie este nebudu my sme hladali 2 roky lekara co nas nechceli brat nikde cize az tak jednoduche to neni
A pani doktorka ma aj diplomy v ambulancii cize s nou liecbu sme konzultovali samozrejme po vytvorení liečebného planu sa stanovujú presnejsie info lebo kazdy problem je iny

julana098
12. sep 2024

@dada0808 Dobry den pytali ste sa aj na cenu strojceka? Kolko nas moze vyjst taky kovovy?

bubi15
12. sep 2024

@julana098 Ano do 18 r je hradené z poistovne nieco zavisi od problemu ale 1600-1800€

naty371
Autor odpoveď zmazal
anngie1995
4. dec 2024

@naty371 ahoj, možem sa opýtať strojček už máš priesvitný? Konečná cena je teda 3500€ žiadne doplatky? Ďakujem za info

naty371
4. dec 2024

@anngie1995 teraz mi ho akurat dali, a dostala som angel aligner, zatial mi tak povedali platila som najprv polovicu a teraz po 350e splatky budem platit, zatial doplatky neboli dufam ani nebudu, ale treba mat na pamati ze kazde zuby su ine, moze ti vyjst aj lacnejsi aj drahsi strojcek to uz urcia oni..

anngie1995
4. dec 2024

@naty371 a možem sa spýtať kolo cca trvalo od prvej konzultácie po nasadení strojčeka? A v ktorom meste si bola?

naty371
5. dec 2024

@anngie1995 bola som v Prievidzi, cca v apríli som tam bola prvýkrát. Ale to sa nemôžeš tohto držať, všetko záleží od vyťaženosti doktorky... všetko je individuálne..

adii1
7. feb 2025

@naty371 ahoj, ako si zatiaľ spokojná so strojčekom a celkovo s danou klinikou? zvažujem, že sa tam objednám, ale trochu ma odrádza to, že tam nie sú vyštudovaní čeľustní ortopédi a teda som tak trochu na pochybách

naty371
Autor odpoveď zmazal
adii1
7. feb 2025

@naty371 fuh, no pekne 😅 a to máš neviditeľný či kovový? ak sa môžem spýtať, tak výslednú cenu si sa kedy dozvedela? lebo ja som s nimi dnes volala a povedali mi, že už na prvej konzultácii sa dozviem približnú cenu, tak neviem 😕

naty371
10. feb 2025

Neviditeľný, približnú sumu som sa dozvedela tiež na prvej konzultácii, ale pozor hovoria cenu za jednu čeľusť 😀 mne povedali že okolo 1800e na prvej konzultácii tak som sa tešila že iba toľko 😂 a to bola vlastne iba spodná čeľusť... ale potom som už bola na tom skenovaní to sa platilo 350e, tak mi zobrali odtlačky pofotili to a za nejaký mesiac som prišla na vizualizáciu, a tam mi potom povedali už reálne presnú sumu koľko to bude stáť, to predtým je len odhad doktorky..

adii1
10. feb 2025

@naty371 dobré vedieť, budem na to myslieť 😀 a teda až po tých všetkých otlačkoch a fotení si sa až na vizualizácii dozvedela výslednú cenu, ano? A ak sa môžem ešte spýtať, vo finálnej cene je započítaná aj retencia a celkové ukončenie liečby?

naty371
10. feb 2025

@adii1 to už presne neviem povedať, čo všetko je započítané

naty371
10. feb 2025

@vela02 s tými doktormi to nie je pravda.. bolo mi to už vysvetlené, sú špecializovaní.

adii1
10. feb 2025

@naty371 takže sú to čeľustní ortopédi?

luciq1
23. feb 2025

@naty371 ahoj ty si riešila neviditeľný strojcek ? Bola som zo synom na konzultácii a vypravala mi o klasickom strojceku a vychádza to skoro to iste ako ty ...

naty371
24. feb 2025

@adii1 áno, sú. Bohužiaľ sa šíria zlé informácie, ktoré očierňujú kliniku...
@luciq1 áno ja som riešila neviditeľný, ale ako som povedala nemôžeš sa držať toho čo má druhý človek, každý sme iný, syn môže mať úplne iný problém ako ja a musia ho riešiť iným spôsobom... nemôžeš to porovnávať.

luciq1
24. feb 2025

@naty371 to áno veru,,a si spokojná teda ?

naty371
25. feb 2025

zatiaľ áno, uvidíme čo bude ďalej, ešte nie som ani v polovici

luciq1
26. feb 2025

@naty371 ďakujem, objednám syna aj na plán liečby, dúfam ze budeme spokojný

trnava91701
14. mar 2025

@luciq1
@naty371
DR. STROJČEKY majú zmluvu s Vszp?
Keďže po novom Vszp bude preplácať strojčeky.

luciq1
14. mar 2025

@trnava91701 netuším, pozri si na ich stránke a VšZP nebude preplácať bude sa len dat čerpať max 450€

naty371
17. mar 2025

@trnava91701 zazmluvnení by mali byť ale pochybujem, že Všzp preplatí všetko...

dagsim
24. mar 2025

Vedel by mi niekto poradiť či drstrojčeky majú zmluvu so zdravotnou poisťovňou Dôvera? Či je možné aby mi časť vyšetrenia na strojček (vek dieťaťa 11-12 rokov) hradila zdravotná poisťovňa Dôvera. Vďaka za info. Na info drstrojčeky som nedostala 100 % odpoved

Strana
z3