Prečo máte tep 92? Skúsenosti a rady.
Ahojte baby . Máte niektorá tep 92? Máte s tým skúsenosť ? Ďakujem
Poznám taktiež mám sinusovu tach, kardiu čiže pod 100 ani nejdem beriem Egilok a fungujem
Je to nebezpečné ta sinusova tachykardia?
Okrem toho ste mali prosím aké príznaky?
Ja mávam tep okolo 90 bezne, ale som bez diagnózy.
Taky tep nie je vyslovene nebezpecny, ale unavuje srdce.
Dlho som taky mavala, ale bola som dlhodoba krajne vystresovana. Aj 100 som mala.po cely den vtedy
Takze myslíte ,že aj so stresov? Alebo môže byť aj z chrbta? Ďakujem
@missviolet a brali ste niečo ?
Od detstva mám rýchly pulz.. v prvom tehotenstve mi diagnostikovali tachykardiu, po treťom dieťati sa pridal aj vysoky tlak.. som na liečbe už 8rokov, beriem lieky ráno a večer, odvtedy mám tep cca 70.. predtým som mala aj 120..
Ak to nemáš dlhodobo, tak to môže byť zo stresu.. tachykardia je nebezpečná ak je dlhodobá, pretože srdce sa tak opotrebovava.. v každom prípade, dávaj si magnézium.. najviac ho je vo volnopredajnom magnerote..
Cim srdce rychlejsie bije, tym skor bude koniec. Tak sup k lekarovi
ja mám tiež vysoký tep,kolíše mi od 70 do 100.................beriem egilok,ale neviem,či to má nejaký význam,tá 1/4 tabletky
Raz mi bolo strašne zle,volala som na 112,a že iba 100? sa pani opýtala...
@mischel12 tak samozrejme musela som si zmanazovat stres. Anshwagandha plus denne 7-9km prechadzky
@mk1111111111 To čo je za odpoveď.Autorke musel tep vyskočiť na 200 po prečítaní Vášho komentára.Všade je uvedené ,že normalný tep u dospelého človeka je 60-100.
@lara45 celkom normalna, od srdciarky. Zbytocne sa rozculujes. Po navsteve takej lekarky, da to da dat kludne do normalu. A to o tej rychlosti, ze zial, naozaj pravda.
@rozculena 100 je ozaj velmi malo na zachranku,ja som mala raz v noci 180 asi 15min,ked to neprechadzalo,volala som 155 a kym dosli,tak to bolo uz len 130,tak ma este vysmiali. Sinus.tachykardiu nikto nejako zasadne neriesi. Rytmus je v norme,akurat rychlejsi. Ale pri takych pulzoch 180-220 uz to veru sranda nie je,tak by sa mohli podla toho aj spravat.

@mischel12 Ja mam 100. Mam sinusovu tachykardiu.