icon

Máte vyťahovacie zuby?

rainbow82
14. júl 2019

Baby prosím Vás ktorá má štátne vytahovacie zúbky? Ďakujem

natuska87
14. júl 2019

@rainbow82 ja mám teda porcelán, ale ľutujem...Som za štátne zuby...😈

zirafienka
14. júl 2019

@natuska87 trošku nerozumiem otázke, čo sú to vyťahovacie zuby. Myslíš, zubnú náhradu - protézu? @87 a v čom vidíš negatíva.

natuska87
14. júl 2019

@zirafienka Ad jedna, 7 ks 2250e
ad dva, zle mi ich osadili a ani neboli schopní mi ich opraviť ú báli sa, že sa zlomia/...
Mám osadených tých 7 ks v hornej čeľusti, čiže mi šmirgľujú spodný chrup, ktorý mám pôvodný...teraz, dve kamarátky si dali urobiť živicové vyťahovacie a sú krajšie, "hryzavejšie a v neposled.rade, lacnejšie...Ale to je iba môj subjektívny názor...😎

zirafienka
14. júl 2019

@natuska87 tak teraz chápem tvoj názor. Ja si napr. vôbec neviem predstaviť zubnú náhradu. Je to podľa mňa cudzí predmet, na ktorý by som si veľmi ťažko zvykla, ak vôbec. Pre pána kráľa, 7 sk za 2 250? Tak to je riadna pálka, uveď aspoň mesto, kde ti to robili. A za takú cenu ty máš fungovať s nefunkčným chrupom? Veď trvaj na tom, reklamuj. Že sa boja, že sa zlomia? To je ich problém, Ak sa zlomia,nech ti urobia druhé na vlastné náklady, na náklady lekára a laboranta. To sa nehanbí zinkasovať jeden aj druhý takúto sumu za takúto prácu? Ja by som sa odbiť nedala.

rainbow82
autor
14. júl 2019
rainbow82
autor
14. júl 2019

@zirafienka to sú aké živicove?

rainbow82
autor
14. júl 2019

@natuska87 prečo?

zirafienka
14. júl 2019

@rainbow82 o živicových písala @ natuska87. Ale podľa mňa, to je klasický materiál, z ktorého sa robia zubné náhrady. Neviem ti to nejako vysvetliť, ja som mala zivicovy mostík, ale musela som davat pozor pri hryzeni, nie ho nejak zatazivat, je to dost krehky material, aj sa mi z neho 2x odlomilo, bola so to opravovat. Vymenila som ho za keramiku. Je to podstatne drahsie, ale neľutujem, som spokojná.