icon

Mávate búšenie srdca, keď ste v kľude?

jennifer235
4. feb 2025

Ahojte , mávate niekto ze v kľudne vám začne viac búšiť srdce ? Bola som na kardiológi tam všetko ok aj na iných vyšetreniach , povedali ze to z tetanie a z panickych atakov , máte aj vy toto niekto?

Strana
z2
lagunka0000
4. feb 2025

@jennifer235 mne sa to tiež stáva v kľude, alebo má to zobudí, nevedia mi prísť na to že prečo sa mi to stava

pixinonem
4. feb 2025

zdravim, ja som sa pred mesiacom brutalne prehulil a zobrali ma do nemocnice a odvtedy mi občas večer busi srdce a mam pichanie na hrudi, bojím sa, čo mám robiť?

pixinonem
4. feb 2025

@pixinonem a mám ešte otázku, prejde ma to alebo to nezvladnem?

danielahamar
4. feb 2025

Mám, ale ja som prišla nato, že mi to spôsobuje mlieko.

lagunka0000
4. feb 2025

@pixinonem veľa magnézia, ak sú iné výsledky v poriadku tak je to psychika

lagunka0000
4. feb 2025

@danielahamar áno, histamin toto tiež robí, ja nemôžem vôbec kofeín

pixinonem
4. feb 2025

@lagunka0000 no tak srdce mám údajne v poriadku 😃

pixinonem
4. feb 2025

@lagunka0000 a každý mi hovorí že to mam v hlave

galioska
4. feb 2025

histamin akebo stres a tiez reflux to moze robit.

barborachors
4. feb 2025

to su uzkostne stavy, tetania

pixinonem
4. feb 2025

@galioska hovorili ste to mne?

jennifer235
autor
4. feb 2025

@barborachors ako to busenie srdca sú úzkostné stavy?

galioska
4. feb 2025

@jennifer235 mozu jasne, stres... cokolvek aj po chorobe

caroline_
4. feb 2025

@jennifer235 ano,tiez zo psychiky

heln
4. feb 2025

@jennifer235 stitna zlaza bola vysetrena?

jennifer235
autor
4. feb 2025

@heln ano všetko mám porobené ale stále toto mávam a doktory hovoria ze to mám panické ataky a tetaniu ale ja tomu neverím

jennifer235
autor
4. feb 2025

@caroline_ ale tak na nic som nemyslela a ani nemaká žiadny stres to bolo v klude…

danielahamar
5. feb 2025

@jennifer235 tak nie je len v strese😉

lagunka0000
5. feb 2025

@jennifer235 nemusíš byť v strese, práveže keď si v kľude a telo je uvoľnené tak to príde, aj mne sa to tak stáva žiaľ

jennifer235
autor
5. feb 2025

@danielahamar ako to myslite ?

jennifer235
autor
5. feb 2025

@lagunka0000 a čo robite vtedy čo si dáte ?

lagunka0000
5. feb 2025

@jennifer235 snažím sa to nejako predýchať, dám si magnézium a keď je veľmi zle žiaľ aj neurol

danielahamar
5. feb 2025

@jennifer235 atak nebýva len v strese, práveže keď sa telo uvoľní /teda si myslíme/vtedy to pride

luciq1
6. feb 2025

Ahoj ako ti prišli na panicky atak a tetaniu ?
Poslednej dobe mávam to isté...dnes som mala pol dna vysoky tep až 125 ...nemám nejaký stres,,taky bežný,,tak neviem co mam robiť dám si magnézium keď to na mňa príde ale dnes mi nejako nezaberal a až po čase sa mi ukludnil..

kvietok1989
11. feb 2025

@luciq1 to je panicka porucha úzkosť čo sa ti stáva to môže prísť z ničoho nič viem o čom hovorím.

luciq1
11. feb 2025

@kvietok1989 podla googlu mi to veru aj sedí na úzkosť,,ale nemám nejak žiaden stres ani nič, tak nechápem.. AD by som sa chcela vyhnúť..zajtra idem k obvodnej som zvedavá kam ma poposiela..

lagunka0000
11. feb 2025

@luciq1 ani ja nemám stres, doma aj v práci som Max spokojná, mne sa toto začalo počas prvého covidu, a ťahá sa to stále, raz je dlho super a potom zase aj dva tri mesiace celé zle, búšenie až preskakovanie srdca, tlaky na hrudníku

kvietok1989
12. feb 2025

@luciq1 možno ťa pošle k psychológovi,alebo ti predpíše niečo na ukľudnenie záleží od toho ako sa cítiš či náhodou nechceš sa ísť dať vyšetriť k psychiatrovi,lebo sa to môže aj zhoršiť,ja som taktiež bola na tom tak že keď som prišla do obchodu tak vtedy mi prišla neskutočne veľká úzkosť keď veľa ľudí bolo okolo mňa tak som šla doktorke a tam mi povedali že mám panickú poruchu úzkosť chcela mi dať ad ale ja som nechcela kúpila som si v lekárni levaken to som začas brala a bolo v pohode prešlo má to ale sem tam sa to vráti

srnka79
12. feb 2025

@jennifer235 ano, mavala som vo zvysenej miere po 40ke, cize ak je takyto vek, tak to mozu byt hormony, na endokrinologii sa ma to aj dr.pytala, ci mavam casto busenie srdca (a ano, aj v noci ma to bez e zobudilo) a nemalo to nic so ziadnou panikou, proste aj na gynde mam potvrdenu perimenopauzu, telo sa vraj "prestavuje" na ine hormonalne fungovanie. K tomu mam aj reflux, problemy s chrbticou, takze takzko vylucit aj ine priciny a samozrejme aj psychika. Ale u mna napriklad to bolo tak, ze nie panicky zachvat ako pricina (to len moja obvodna tvrdi, ze panicke ataky, no jasne, ja nie som z cukru a asi tazko mam panicky atak pocas spanku, ze sa na to busenie zobudim), skor ked sa to fyzicky udeje, tak som sa zlakla nasledne, ze co to je, takze by som to otocila - ze isty druh stresu nastal z nevedomosti a strachu, ze co sa to deje?🙂 Teraz je to uz len vynimocne a nemam z toho stres, lebo to hned prejde a zas je klud a naozaj som to mala urcite obdobie, ked som mala aj ine fyzicke problemy a zvyseny kortizol, ktory sa casom upravil. Takze to zhrniem - ak sedi stredny vek, tak to moze byt kludne aj z hormonalnej nerovnovahy...

katulienkax
12. feb 2025

Podia doktorov je vsetko stres a panicka porucha, lebo sa im nechce patrat po pricine. Len potom niekoho naozaj vykoti na srdcové zlyhanie. A EKG je úplne na h.. o vyšetrenie . Ujo mal ok a dostal infarkt.

Strana
z2