Mávate niekto zášklby po celom tele?
Ahojte, mate aj vy svalové zasklby? Po celom tele, sú slabé, potom silné až ma trhne a potom po case prestanú.... Užívam magnezium, vápnik.. Prestali úplne vtedy keď som vysadila kávu, začala som brat persen a začala som piť ukludnujuce čaje.. Krv mam v poriadku (KO, železo, štítna žľaza, pečeň, draslík, vápnik, cukor...) už sa začínam báť vaznych chorôb (nádor na mozgu, skleróza multiplex), nájde sa tu ešte niekto taky?
@susie1
@kristinalu ahojte ako sa mate, este stale mate zasklby? dakujem
@luciac ahoj no konecne 3 mesiace od ockovania mozem povedat ze nepresli uplne tie zasklby este ale su cca o 90% lepsie.
ahojte, ja som tak na hojdacke... raz su vyraznejsie, potom zas menej. ☹
Ahojte ja mavam take nieze zašklaby ale ako keby mnou prechadzala elektrika take chvenie a zasklby svalstva mam pri pravom prsniku z boku, je pravda ze ma boli chrbtica hrudna mozno ze mam bloky zasa a tocenie hlavy take motkanie moze to byt aj z toho Ďakujem k neuro idem az 15.6.
@luciac zdravím ako ste na tom s tými zasklbmi prestali vám? Dakujem za idpoved
@zuzinka975 áno prestali z jedného dňa na druhý, trvali 2 roky, zrejme postcovid, máte ich aj vy?
@luciac áno ešte stále ich mam uz asi pol roka
@zuzinka975 neveríte ale mne opat zacali uz je to mesiac 🙂 boli ste s tym niekde?
@luciac skúšam všetko možné zdravá strava, rôzne doplnky výživy, cvičenie, fyzioterpeut, každý povie niečo iné, nikedy ich mávam menej niekedy častejšie, naposledy mi neurologicka dala lieky na epilepsiu vraj úplne slabe a smiešnu dávku,vraj koli tej tetaniu, ale neberiem ich zatiaľ, bojím sa...

@paulip a ja som bola aj u neurologicky, a na moje zasklby mi povedala, ze to ma vela ludi a nemam to riesit a jest magnerot 3x denne, povedala, ze na zle nemam mysliet lebo skoncim na psychiatrii, magneticku hlavy mi robili pred rokom abola ok...ja uz neviem...