icon

Menštruácia po 21. dňoch

janulienocka
22. mar 2017

Idem sa opýtať čím to môže byť- mala som ms ako hod

janulienocka
autor
22. mar 2017

Mala som ms ako hodinky každých 28 dní a teraz posledné 3 mesiace po 21 dňoch. Nesralo sa Vám to? Nechápem čím to môže byť ...

sardinka336
22. mar 2017

@janulienocka cyklus ma priemerne 28 dni...to ze si mala ako hodinky neznamena ze nemoze dojst k nejakemu vykyvu.Nepišeš vek, uzivanie liekov, zenske problémy, endokrinne..Ak sa ti to často opakuje tak smer gynekolog.

janulienocka
autor
22. mar 2017

Opr. Nestalo 😀 toto písanie na telefóne je hrozné ...

fatima99
22. mar 2017

presne tak cyklus sa moze zmenit z menstruacie na menstruaciu ako ja osobne by som z toho nejaku paniku nerobila, no to je mozno tym, ze ja pravidelnu menstruaciu nemam. ak sa ti predsa len zda, ze nieco nie je v poriadku najlepsie spravis ak si zbehnes k lekarovi a nech ti teda nejake vysetrenia spravia

sandral
23. mar 2017

Tento mesiac mám aj ja podobný problém, ale neviem, či si zato nemôžem sama. Dostala som kvasinky a pani v lekárni mi odporučila kvapkať na intímku Tea tree olej. Nikdy predtým sa mi to nestalo, tak netuším.
Pred 2 rokmi sa mi posunula menštruácia o 1 mesiac, ale vtedy to bolo od liekov, užívala som Voltaren a to vyše 2 týždňov.

gab
23. mar 2017

aj ja som mavala kazdych 28 dni, po pôrode sa mi to skratilo na tych 22 dni, ale uz sa to ustalilo na tych 25-26 dni

mima283
23. mar 2017

@janulienocka tiez som sa pobavilo na tom nesralo sa vam to 😂 a tak aspon je to veselsie 😂 ja som mavala vzdy 26 dnovy cyklus, po porode cele zle a teraz asi posledne tri mesiace zas na den presne 26. Kedysi este pred otehotnenim som mavala 28, na 26 mi to tiez len tak skocilo z nicoho nic. Ja si myslim, ze by si sa tym nemala zbytocne trapit, pokial nemas dake problemy 😊

elizita
23. mar 2017

Baby a kolko po porode sa vam to ustalilo? Ja som dostala prve po 8 mesiacoch, druhe po 3 a odvtedy 22 az 28 dni, kadejako

mima283
23. mar 2017

@elizita tak maly ma rok a tri mesiace, tak mne skoro ked mal rok 😂 alebo 11 mesiacov.

mima283
23. mar 2017

@elizita ja som ich ale dostala pomerne rychlo. Ja som toho moc nenakojila z tych mojich vechtikov, takze asi dakych 7-9 ms som mala rozhadzanych

kaja95
22. feb 2025

@janulienocka našla ste príčinu? Mne sa teraz toto stalo, myslím,že je to spojené s autoimunitnou hypofunkciou štítnej žľazy, pretože akurát má nastavujú na liečbu.