Menštruačný kalíšok - vaše skúsenosti
budem rada ak pridáte svoje skúsenosti s menštruačným kalíškom. ja ho používam už 3 roky, som velmi spokojná avšak po 2 porode mi akosi 2 hy den preteka tak ze musim pouzit aj slipovu vlozku a na noc normalnu. ostatne dni je to v pohode.
Už to bude asi dobré. 2x za sebou sa už podarilo dobre.
Ahojte baby, ktorý kalíšok je podľa vás lepší - Yuuki (soft) alebo Luna cup? Rozhodujem sa medzi týmito dvoma a vôbec neviem ktorý je lepší. 😖 (Mám 18 a ešte som nerodila)
ahojte ja som si teraz objednala MeLuna s gulickou neviem ci mi sadne objednala som velkost M som po 3 porodoch ale vsetky cisarskym a mrchu mavam dost silnu , ako hlboko sa to ma davat...
@janka256 poharik nie je vobec citit. Tiez pouzivam Melunu.
@simsalabim dakujem dufam teda ze mi sadne ta velkost totizto odhodlavam sa ho skusit uz asi 2 roky
@simsalabim nemáš náhodou skúsenosť s Luna cup alebo Yuuki? Alebo nepoznáš niekoho kto má? Potrebovala by som poradiť 😒
@simsalabim mooncup je tuším od meluny širší, nie? Nevadí ti to tam "dole" že raz máš taký a raz taký?
Zdravim Vas,...zienky, stale premyslam ci ist do toho abo nie...neviem. nemam predsudky. Uz 10 rokov uzivam tampony a nedam na ne dopustit. A stale viac a viac mi vrta hlavou ze oskusam kalistek..len fakt neviem... 😖
@lubkavargova1 ak nechceš investovať do kalíšku, lebo sa bojíš - skús napísať e-mail na kalisok@kalisok.sk a poprosiť či by ti nezaslali ich vzorku (je to značka Mooncup) lebo sa bojíš, že keby si ho kupiš tak by ti napr. nesadla velkosť.. alebo proste daj nejaké oddôvodnenie a určite ti jeden pošlú. Ja mám teraz doma, tiež ich vzorku už len čakám na MS ale od nich si nechcem kupovať, lebo sú aj lacnejšie a mňa viac zaujal Yuuki..
Vela šťastia 😉
@ami18 mooncup mi nesadol, bol prilis dlhy, preto som hladala nieco kratsie. Neviem, aku sirku ma. Pouzivam 2 velkosti meluny a neviem, co myslis tym, ci mi to nevadi. Ako by mi to malo vadit?
@simsalabim no či ti nepreteká ked si dáš menši alebo či ťa ten väčší zase netlačí?
@ami18 nie. Mensi pouzivam v slabsie dni. Vystacila by sim s tym vacsim, ale som marniva 😉
@ami18 dakujem pekne...ani tak nejde o peniazky, skor o to, ze nemam s tym absolutne ziadne ksusenosti. Tak neviem co a ako 😅
@lubkavargova1 ahoj, ja tiež iba teraz testujem. Prve 2dni som myslela že smarim do koša, ale teraz to už ako tak ide. Skúsim 2. Menstr. v plnom prúde, lebo teraz už končím. Ja mam luna cup. Treba zvykať. 😉
@lubkavargova1 musis jedine pogooglit a vybrat ktory by bol pre teba naj..alebo skus napisat sem kolko mas rokov apod. a mozno ti aj tu niektora dobre poradi 🙂 hlavne to v prve dni nevzdavaj, pocitala som snad vsetky recenzie a niektore zeny s tym maju ozajstny boj zo zaciatku 😀
Ahojte, chcem Vas poprosit o radu, pouzivala som LadyCup 3 roky,bola som s nim spokojna, ale posledny rok mi pretekal, je mozne, ze bol stary? Aka je vlastne zivotnost kalichu? teraz som mala dlhsiu prestavku, kedy som ho nepotrebovala 🙂 , ale opat ho potrebujem takze sa chcem spytat, ci neexistuje nejaka tabulka s porovnanim jednotlivych kalichov, alebo ak bude nejaka ochotna dusa mi napisat aspon znacky, ake su teraz na trhu. Dakujem
kocky este sa chcem spytat ktora ste objednavala ten kalich z Ekomarketu za aky cas vam dosiel ja som objednavala v pondelok a stale mi na objednavke vypisuje len potvrdena a telefon neberu tak neviem ci pockat alebo objednat z inej stranky... 😒
ja som objednavala vzorku z kalisok.sk mooncup A v utorok v noci a vo stvrtok rano uz som ho mala doma. tak cakam na M-ko aby som mohla vyskusat 🙂
ano aj ja mam s dierkou, ale ta dierka je vo vyssej casti poharika takze dotial sa to da odsledovat ci preteka alebo nie, ked dosiahne dierku jasne ze pretecie. uvidim ked ho pouzijem 1x 😉
@miri.b http://www.kalisek.cz/velikosti-kalisku.php tu sú rozdieli kalíškov 😉
Tak dnes mi prisiel kalistek...tak som zvedava ako to bude. priznam sa, ze prve experimenty budu prebiehat doma (pre istotu)...vyzera to zaujimavo, a vobec to nie je take strasne ako som sa obavala 😅

@0silvia0 aha jasnee uz viem dakujem... 🙂