Micelárna voda Bioderma a ružová voda

dynnora
21. aug 2016

Ahojte kočky, prosím vás, máte skúsenosti s touto micelárnou vodou? Pomohla vám? Mám veľmi vyhádzanú tvár :( , už naozaj neviem čo by som skúsila. Tak by som chcela počuť vaše názory či vám táto micelárka pomohla. Viem, že každá máme iný typ pleti a sme individuálne, no i napriek tomu by som rada počula vaše skúsenosti. Tiež som nedávno čítala o ružovej vode - máte s ňou skúsenosti? ďakujem za každú odpoveď.

anonym_14
21. aug 2016

Skús zájsť ku kožnej, pokiaľ máš akné, pomôže ti. Mne nezaberalo nič, až kým mi nepredpísala Zineryt.

zuz02
22. aug 2016

Micelarnu vodu od Biodermy pouzivam denne na odlicovanie. Ale iba ako setrny a prakticky odlicovac, ktorym si odlicim celu tvar vratane oci. Ale je to odlicovac, jeho ulohou je odlicit. Urcite by som od neho nacakala zazraky v podobe liecby. Ja mam suchsiu plet, inak bezproblemovu. Pouzivam tu ruzovu mic.vodu, ktora mi vyhovuje.

blabla22
22. aug 2016

Mne pomohla voda z ruží ,bioderma micelarka je tiež super na čistenie ale samo o sebe mi to plet nezlepšilo,narozdiel od tej ružovej vody (vždy si nastriekam na tvár a nechám usušiť, na to krém ak treba, prip aj hocikedy v priebehu dňa na osvieženie je fajn..) zázraky netreba čakať,ale u mňa je zlepšenie celkom vyrazne- konečne som po dlhom skúšaní našla niečo, čoho efekt je viditelny

1982zuzka
22. aug 2016

Dobrý deň, ahoj. Ja mám rovnaký problém. Viac menej to vyriešilo nasledovné - pravidelne každý mesiac chodím na kozmetiku, tvar si čistím 2x denne, prestala som používať make-up (max jemne tiene na oči a špirala). Používala som tiež micelárnu vodu kým som nenatrafila na tento článok: http://gazduj.etrend.sk/clanky-gazduj/test-mice...

Krém na tvár si dávam vyrábať u kamošky - čisto prírodne, bez konzervantov. Začala som používať ružovú vodu od nitrianskeho výrobcu - super cena, názov neuvediem aby som nebola blokovana pre reklamu.

Toto všetko mi pomáha. Tiež možno by som odporučila toto: často som trpela na afty a herpesy. Lekárka mi odporučila dlhodobé užívanie probiotik a B-komplexu. Po cca 2 mesiacoch zmizli tieto problémy skoro na 99% (ked mám velký stres tak sa mi spraví pol dnova afta ) a zlepšila sa mi aj tvár.

Taktiež je asi fajn odsledovať čo zhoršuje stav tváre - korenie, sol, sladke.....Velký faktor je aj stres.

Tolko z mojich osobných skúsenosti a zistení. Nehovorím že mám tvár dokonalu, ale je to ovela lepšie.

simca06022011
22. aug 2016

@1982zuzka no pekne, tie konzervanty su "super", hlavne ked clovek fakt kupi drahu znackovu kozmetiku a docita sa toto (pouzivam teiz spominany La Roche... alebo vichy micelarky..., ja som sa dozvedela ze aj MILVA na vlasy napr. pouziva nepovoleny konzervant a oni sa tvaria ze nic, ze to je vymysel. Aj ked ak si clovek vyhlada ten konzervat tak v opise je ze sa nesmie pouzivat na aplikaciu na pokozu... fakt aby clovek studoval vsetko :/

@dynnora hlavne skus nejaku dobru koznu, mne pomohla ATB vodicka, nakolko to moze byt kludne z nejakych bakterii,a ebo uz infikovane. Inak kozmeticka, rucne pucenie neuprednostnujem, skor pristrojove cistenie ak mas moznost a rucne docistit. Pravidelne, nezatazovat pokozku. Ja ruzovu vodu mam, ale nepouzivam ju, kedze mne napr. na akne nerobi dobre... ked mam pocit suchej pokozky, pnutie, vtedy ano.. prestala som sa kremovat, krem si davam tak raz/dva krat do tyzdna. Prehodnotit typ make-upu.. pred mesiacom som si kupila Bourjois a katastrofa, patrala som od coho som vyhadzana.. tak z toho. Vraciam sa ku Clinic makeupu, ale nepouzivam ich denne, mne ta flaska vydrzi v podstate dlho... vyhadzujem ju iba kvoli "datumu spotreby".

lilu74
22. aug 2016

tiez pouzivam biodermu zelenu na odlicenie celej tvare - som s nou spokojna, mavaju ju v akcii 2 v baleni aj s takou pumpickou - je to prakticke.

luzzia
22. aug 2016

ak mozem poradit, po dlhych rokoch bojov s akne, po vyskusani vsetkeho mozneho na svete som sa vdaka kamoske, co mala podobny problem, dostala k Saloos Lemon Tea tree - pleťová voda - a to mi jedine pomohlo uplne. Je to strasne super vec, prirodna kozmetika, krasne vonia, osviezujuca, uplne jemna, len taka ako keby vodicka. ked sa vecer odlicim niecim normalnym na odlicovanie, este potom si tymto prejdem tvar, do rana su prec akekolvek zacinajuce zapaly, rano zase ked vstanem a mam mastny povlak na tvari, co sa v noci tvori, ocistim pekne, no uzasny pocit. potom sa namalujem, alebo ked nie, tak aj pocas dna niekolkokrat si prebehnem tvar tymto, je to fakt super. aj pocitovo, aj pomaha.

dynnora
autor
22. aug 2016

@blabla22 Ďakujem za koment. Práve som si kúpila z lekárne ružovú vodu, tak som veľmi zvedavá 🙂 Môžem vedieť, akú značku ružovej vody máš ty? Videla som v DM drogérii takú so sprejom, ale to ma trošku práve odradilo, lebo som chcela takú, ktorú si budem môcť naliať na vatový tampón a takto si vyčistiť tvár.

novana
22. aug 2016

@dynnora Ja si streknem koľko potrebujem na tampón. 🙂

blabla22
22. aug 2016

Drzim palce nech ti sadne a pomoze🙂 ja som predtym uz fakt poskusala vsetko, od roznych teatree olejov az po drahe kremy skoro vsetkych znaciek v lekarni- a ziadna zmena, az pri tej ruzovej vode.
ja mam len nejaku uplne neznackovu z turecka prinesenu a je fajn, takze si myslim ze by nemal byt problem najma ak si si ju kupila v lekarni. ja ju pouzivam aj na vatovy tampon pri cisteni pleti ale aj len tak na osviezenie (podobne ako napr. termalna voda od biodermy) a aj na uz cistu plet, preto sa mi hodi rozprasovac. (tiez mam potom pocit ze mi toho viac ostane na tvari ako len pri cisteni🙂

dynnora
autor
22. aug 2016

@blabla22 Ďakujem veľmi pekne 🙂 , dúfam, že mi pomôže 🙂

bulgarianrose
Odpoveď bola odstránená
Zobraz