Mikrokalcifikáty v prsníku
Zienky ma s tym niekto skusenost ? prisli mi vysledky z mamografie zatial mi dal termin o pol roka na kontorlnu mamografiu . Mam z toho dost strach .
@ladia ahoj, ako ?
@katuska3101 ahojte bola som po dvoch rokoch na mamo a znovu za pol roka musim ist lebo sa im tie mikrokacifikaty nepacia , takze v oktobri kontrolna mamografia nemam z toho vobec dobry pocit uz.
@ladia nerozumiem, ze to.roky pozerajú. Nedá sa to vybrať alebo niečo? A mate pokoj... A nie sledovať a roky stresovať. Nemám takýto problém, len ma šokuje ze to takto naťahujú...
@simca06022011 ja tiez nechapem uvidim co bude v oktobri. Keby aspon viac povedali ale mat pocit, ze ich kazdou otazkou totalne otravujete.
@ladia ved tak sa pýtaj na to sama.... ja som mala vraj fobroadenom, tiež len sledovať a sledovať... povedala som gyn ze sledovať to nechcem, nič, išla som k súkromnej a ta mi rovno napísala výmenný a vybrali mi to o pár mesiacov.
3 fibroadenomy,mikrokalcifikaty a cysty v jednom, 2 fibroadenomy,mikrokalcifikaty a cysty v druhom. Birads4,teraz som nepozerala po poslednom,ze aky je Birads. 2 roky kontrolovana na polrocnej baze mamo,sono. Bezo zmeny,tak teraz akurat ze mi staci raz do roka. Ked sa nemeni velkost,vsetko je ok. Zmen lekara,ked mas taketo problemy a nekomunikuju. Moji rozpravaju do detailov o vsetkom a v klude.
Ahojte dievcata, ja dnes kontrolna mamo po pol roku. Mikrokalcifikaty stale 3 mm, bez zmeny, kontrolu mi dali o rok.
@rikarika super to mas dobre ja som bola minuly tyzden po pol roku na kontrole a zase mi dali kontrolu o pol roka lebo sa mi tam znovu po pol roku dotvorili mikrokalcifikaty ak sa to stane znovu o pol roka tak uz budem musiet ist na vakuovu mamotomiu. tak som zvedava ako dopadnem .
@mirkab79 môžem vedieť ako ste dopadla? Ďakujem

@mirkab79 este nemam vysledky. Cakam.