icon

Modriny na nohách z ničoho?

ludka140281
15. jún 2011

strasne sa mi robia teraz asi dva tyzdne na nohach modriny a to sa ani nemusim udriet ☹ je leto a ja musim mat dlhe nohavice,aby sa ludia neotacali ☹ modriny ma nebolia a nikdy predtym sa mi takto nerobili..je to vacsinou na stehnach...mate to niekto? mam s tym ist k lekarovi?,alebo len doplnit nejake vitaminy?dakujem za rady

Modriny na nohách z ničoho?
tri
11. sep 2016

@weronica6290 presne takéto som mala aj ja, z ničoho nič, len ma predtým neuveriteľne svrbela koža práve na tých miestach, kde sa mi neskôr spravilo more modrín. Trvalo to tak dva mesiace potom samo odznelo.... od vtedy nič.

charity
11. sep 2016

Niekedy sa takto prejavuje leukemia. Aj histaminova intolerancia.

karush
11. sep 2016

Aj ja som mala modriny alebo skôr už podliatiny (z jedného dňa na druhý) na celých nohách, spredu, vzadu, na rukách a spontánne to asi po týždni vymizlo. Tým však nechcem povedať, že tento príznak treba podceňovať. Pokiaľ sú na vine len krehké cievy a nedostatok vit. C, tak Ascorutin pomôže.

111kiki11155
5. okt 2016

Môžu za tým stát aj iné problémy napr. s pečenou, zlé zrážanie krvi , krvné doštičky treba s tým íst k lekárovy a on vám spraví testy ....po pôrode sa tvoria hlavne s nedostatku vit.

disco
17. nov 2016

Tak mne sa tiez robia take modriny na nohach. A bola som u doktorky a ona, ze to sa zenam robi, ze zo stresu. Pre istotu ma poslala na vievne ale ta tiez povedala, ze to nic nie je. Tak neviem.. nie je mi to prijemne

111kiki11155
17. nov 2016

Mne sa to po pôrode začalo objavovat zo začiatku 1 -2 a po 4 mesiacoch cele nohy ,ruky noo už tomu je rok a modrinky zmyzli a neukázali sa ...

denny_0019
10. jan 2017

ahojte dievcata neviete mi poradit? dnes rano na kolene z bocnej strany sa mi urobila modrina okruhla rano bola taka modra a vecer uz hneda nesom si ista ci som sa udrela mam rok a pol po porode moze ist o vazny problem? prosim o ranu velmi sa bojim citala som hocico na internete :/

karush
10. jan 2017

@denny_0019 K tej jednej modrinke si mohla veľmi ľahko prísť napr. pri hre s malou/malým, keď navečer aj zmenila farbu, tak to bola len malinká cieva a malý úder, spozornela by som, až keby sa tie modriny opakovali, boli ich veľa a boli by aj na iných častiach tela, kde si sa udrieť určite nemohla.

denny_0019
11. jan 2017

@karush ďakujem ti trosku si ma ukludnila viem ze jedna modrina neznamena nic ani ze robim hned taku vedu..ale zlakla som sa docitala som sa ze moze ist o leukemiu...no dufam ze praskla len ta cievka dakujem este raz ....🙂

zugas
11. jan 2017

modriny môžu byť aj z toho,že si sa napríklad veľmi poškrabala na tom mieste

karush
11. jan 2017

@denny_0019 Ako som už vyššie spomínala, ja som ich mala na rukách, stehnách a lýtku a dosť veľké, akoby ma niekto surovo zbil. Tiež som sa zľakla, ale bola som odcestovaná, tak som to vtedy neriešila. Keď som sa vrátila, tak po modrinách ani stopy a ďalšie nepribudli. Dodnes neviem, z čoho to bolo.😲

denny_0019
19. jan 2017

@karush ahoj a bola si aj u lekara potom cim to bolo? no lebo ja sem tam najdem nejaku modrinku na nohe aj dve tri su take malicke ale je pravda ze si mozno ani niekedy neuvedomim kde sa udriem

akronop
Autor odpoveď zmazal
denny_0019
19. jan 2017

@akronop a aky vitamin si brala ty? kupila si si ho v lekarni?

akronop
Autor odpoveď zmazal
karush
19. jan 2017

@karush Nebola som, keďže odvtedy sa to neopakovalo a cítila som sa dobre, aj keby mi po návrate vzali krv, tak by sa tam už asi nič neukázalo. Skús ten vitamin C, dobrý je práškový z dm- taká modrobiela krabička.

zuzana181069
17. apr 2017

Dobrý večer,z večera do rána mám modriny na členku z vnútornej strany.Neudrela som sa a nebolí ma to.Čo by ste mi poradili?Ďakujem.

denny_0019
19. apr 2017

@zuzana181069 dobre ranko,mozno vam popraskali zilky nato asi nic nieje ;)

zuzana181069
19. apr 2017

Ďakujem denny_0019 už to zmizlo,ale prekvapilo ma to 🙂 Nechcem žilky 😮

zuzukaja
14. máj 2017

@ludka140281 ako ste dopadla u Dr? Mam podobný problém.lytka má aj svrbia .

ludka140281
autor
14. máj 2017

@zuzukaja len doplnit vytamíny,asi tezar po zime je telo asi kusok vyčerpane...,,potom mi to prešlo...ale kludne zájdi k dr...robil mi aj odber krvi na hlbkovy rozbor,lebo nie vždy to je len nedostatok vytamínov..držím prsty a potom napíš radu aj pre ostatne mamičky 🙂

zuzukaja
14. máj 2017

@ludka140281 ďakujem moc.
Pôjdem na odber ale skúsim najskôr aj tie vitamíny ..ja to mam len na lýtkach ale z predu väčšinou ..

zuzana181069
15. máj 2017

Zuzukaja,nebola som s tym u lekára.Zmizlo a nevrátilo sa to,ale prekvapilo.

zuzukaja
15. máj 2017

Takže bola som u DR,napísala mi ascorutin a že keby sa to nelepšilo,mám prísť za 2 týždne na odber.
Dúfam že to bude už lepšie ;)

emeli124
29. máj 2017

Ahojte.. Urobila sa mi taká jedna akoby modrina alebo fľak na lytku a dost sa bojim co to moze byt.. ☹ vobec ma to neboli.. Vedeli by ste mi niekto prosim poradiť? Dost ma to desí..

zuzukaja
30. máj 2017

@emeli124 to mi príde klasická modrinka.ak ich neni viac,nemusíš sa strachovať ;)

emeli124
30. máj 2017

@zuzukaja takto to vyzera detailne ta denného svetla 🤔🤔🤔

tri
30. máj 2017

hej, aj ja som niečo podobné mala, tiež bezbolestná "modrina"..... neviem, samo odznelo

jance333
30. máj 2017

možno len treba posilniť cievy. mne sa jeden čas robili modriny - boli to popraskané žilky. opýtaj sa na niečo v lekárni alebo skús pogugliť, ako si môžeš pomôcť stravou. určite pohánka je na to dobrá

emeli124
30. máj 2017

@tri @jance333 viete co baby? Niesom momentálne doma ale poprosila som mamu nech skoci za mojou lekárkou a ukáže jej fotku aby mi poradila co si mam na to kupit z lekárne kedze som mimo momentálne.. Prosim pekne - FENISTIL GEL... Nuž neviem co si otom mysliet.. Ale postipane to urcite nieje... Nikdy sa mi nic podobne nerobilo a mam len tuto jednu modrinu ci ako to nazvať.. Dufam ze to zmizne 🙄🙄