Modriny na nohách z ničoho?
strasne sa mi robia teraz asi dva tyzdne na nohach modriny a to sa ani nemusim udriet ☹ je leto a ja musim mat dlhe nohavice,aby sa ludia neotacali ☹ modriny ma nebolia a nikdy predtym sa mi takto nerobili..je to vacsinou na stehnach...mate to niekto? mam s tym ist k lekarovi?,alebo len doplnit nejake vitaminy?dakujem za rady

Fenistil? Nechcela povedat heparoid? 😂
Modriny sa tvoria aj pri anémii
mne keď sa tvorili modriny najmä na vnútornej strane stehien a pýtala som sa, či by mi lekárka nemohla vziať krv, že nech dačo robia so mnou, lebo som vyzerala ako po znásilnení, tak mi povedala, že načo, veď som darca krvi, keby bolo niečo zlé, tak mi to oznámia. A to som nebola na preventívke 7 rokov. A chcela som, aby mi ju teda spravila. Nespravila. Ani kvôli modrinám.
@tri ok dakujem krasne za vsetky rady😊 Urcite to skusim vsetko a dufam ze to vymizne.. Popravde nemam chut chodiť opat k lekárom a robit zo seba pokusneho králika.. V zime som mala problémy s dýchaním a hrozne ma boleli kríze.. Podotykam ze som presla neurologiu, krčné, pľúcne, krvné testy.. A výsledky?? Vsetko dobre!!!... A nakoniec som sa az od maséra, ku ktorému som sa sama rozhodla chodiť dozvedela ze mam vyskocene stavce... A po niekolkých masazach mi vsetke bolesti ustúpili.. Takze toto je to ,,nase,, skvele zdravotnictvo🙄🙄
Baby ako ste dopadli?
No ja som ich vtedy mala vraj z liekov,lebo krv som mala v poriadku.tie mi vysadili a užívala som ascorutin a c.zlepsilo sa to.po mesiaci som prestala užívať ascorutin.
Teraz mi dali zase na žalúdok lieky s podobnou zložkou a opäť modriny,tentokrát na stehne zozadu.ja už nechápem .objednala má zase dr na hemokoagulacne odbery na kontrolu.
@ludka140281 pohanka je super na vela veci, ale ti nepomoze na tieto modriny, lebo je lupana a rutin, teda tu latku, co potrebujes obsahuju len pohankove supky. daju sa kupit pohankove supky v bioshopoch, to by ti mohlo pomoct. a Ccko, ako pisu ostatne.
@zuzukaja takto to mám ja teraz.. urobila sa mi len jedna na lytku a predtým som mala na druhom lytku(vyššie som pridávala foto) netuším z čoho to môžem mat.. ja sa celkovo dosť kontrolujem (až prehnane) a som hypochonder a mám chvíľkami pocit že moja dr. Má neberie vážne.. ale dobre nebudem zbytočne panikáriť.. verím že to nieje nič zavazne.. netuším z čoho by som to mohla mat.. lebo okrem atb ktoré teraz beriem (predvčerom mi trhali 2 zuby) žiadne lieky neberiem tak netuším..hmm pozerám že ty máš tých modrín viac.. dlho sa ti to už robia take modriny?
Ja si myslím že ich mam zase z liekov na žalúdok ..pozerala som a dala mi liek stou istou účinnou latkou ako predtým len iný názov ...pritom vie že minule mi spôsobil výskyt modrín 😏Nechápem .
@zuzukaja ja som ináč brala oprazole lebo mi zistili laryngo neviem aký reflux.. ale teraz ich neberiem.. a vlastne nejaký súvis by to mohlo mat lebo pred tým sa mi nikdy nerobili modriny.. neviem.. snáď sa mi nebudú rozširovať.. na krv som bola ale v decembri a mala som všetko Ok.. dávala som si testy aj na onkomarkery ale všetko bolo v poriadku.. aj keď je pravda že to až niekedy v máji sa mi urobila prvá modrina a teraz druha.. ale nejako sa snažím si povedať že to nebude nič vážne.. veď to už by som mala podľa mna aj iné príznaky..
@ludka140281 tebe to vtedy ako prešlo ??
@zuzukaja áno asi po dvoch mesiacoch ,len som doplnila všetky možne vitamíny..nikde ma na krv ani neposlali
@ludka140281 fakt nikde?? Bo ty si ich mala tiež moc ako pozerám ..
@zuzukaja no nikde,len mi rovno predpísali lieky,teda vitamíny
@ludka140281 a to si mala po celých stehnách ??
@zuzukaja áno až po kolená
@ludka140281 Fuha..len tak z ničoho nič,Kks ...
@ludka140281 aj si to potierala niečim? Aké si brala vitamíny ?

@emeli124 kúp si ascorutin a vitamín C. A pohánka ako píšu baby je veľmi dobrá .neboj,ja som mala take celé lýtka a pritom krv úplne ok .