icon

Modriny na nohách z ničoho?

ludka140281
15. jún 2011

strasne sa mi robia teraz asi dva tyzdne na nohach modriny a to sa ani nemusim udriet ☹ je leto a ja musim mat dlhe nohavice,aby sa ludia neotacali ☹ modriny ma nebolia a nikdy predtym sa mi takto nerobili..je to vacsinou na stehnach...mate to niekto? mam s tym ist k lekarovi?,alebo len doplnit nejake vitaminy?dakujem za rady

Modriny na nohách z ničoho?
Strana
z4
ludka140281
autor
12. júl 2017

@zuzukaja nie nepotierala,,dostala som ascorutin,pyridoxin,B 12 v iniekciách a už asi nič

zuzukaja
12. júl 2017

Aha.mne dala iba ascorutin plus Cčko

gabona1
12. júl 2017

Ahojte, určite by som navštívila lekára, keď tak aspoň pre istotu, normálne to každopádne nie je. Radšej sa treba dať pozrieť odborníkovi.

zuzukaja
12. júl 2017

To viem,myslím že to je opäť z liekov .. v utorok idem na odbery

ella2015
12. júl 2017

@ludka140281 A Dr. Ti robila odbery ak niečo iné okrem krvného obrazu? Lebo toto odbiť vitamínmi mi príde málo

zuzukaja
12. júl 2017

@ella2015 koho myslíš teraz?

zuzukaja
12. júl 2017

Mne brali v máji keď som to mala prvý krát hemokoagulacne . Teda aj zrazanlivost a podobne .nie len základný krvný.vtedy bol ok.ked som vysadila tie lieky,modriny zmizli .
Teraz zase po liekoch na žalúdok ..pozerala som a tie lieky majú takú istú účinnú latku alo tie minule 😏

ludka140281
autor
13. júl 2017

@ella2015 nie nič mi nerobili,len som mala prist na kontrolu a videli,že miznu

zuzukaja
13. júl 2017

@ludka140281 je pravda že si to mala moc.vela tých modrín.a po akom čase ti dala kontrolu?

zuzukaja
13. júl 2017

Baby ide Vám pisat príspevky ?

naninka489
23. aug 2017

Dobry den volam sa jana a mam 29rokov mam problemi s oblickami lavu mam stale sdudenu a stoho mi udiera do noch a mam modrini naviem co to moze znamenat prosim o pomoc dakujem

zuzukaja
23. aug 2017

@naninka489 ako viete že máte obličku studenú? Modriny sa mi tiež tvoria,všetky krvné výsledky mam ok. Vraj to môže byt tým že som schudla a aj v lete sa viac tvoria mi povedala hematologicka.

denny_0019
24. aug 2017

Babenky sestre sa urobila na zadku trozku vyssie modrina trosku vacsia a modro fialova boli ju na dotyk stresuje myslite ze je to hned nieco vazne? Ker modrina boli tak to znamena ze je sposebena udretim ze?

zuzukaja
24. aug 2017

@denny_0019 aj z prasknutej zilky boli modrina. Ak má jednu,určite by som nestresovala. Mohla sa niekde buchnúť a ani si to neuvedomila alebo ju niekto silnejšie chytil ;)

denny_0019
25. aug 2017

@zuzukaja no ved to jej cely cas vravim aj ja 🙂 aspon ze ma niekto taky nazor ako ja...dnes mi uz volala ze modrina jej stmavla 🙂 ona je hypochonder

boba82
12. nov 2017

ahojte baby, uz nejaky cas sa mi objavuju na nohach modriny, jedna zmizne po case opat nova...zajtra idem k dr., samozrejme budem sa dozadovat, aby ma poslal na hemo. Je tu niekto z Ba? u koho ste objednali? resp.kolko ste cakali na termin?
dakujem za info

maminatk
2. máj 2019

@ludka140281 ahoj prosim ta ja mam teraz take nohy ak si bola u lekarky co ti zistili?

ludka140281
autor
2. máj 2019

@maminatk mne len málo vytaminov ale môže to byť aj vážne, zobral krv a zistil 😉v tabletkách som doplnila a o dva mesiace bolo lepšie.. držím palce

15mimka55
3. jún 2019

@charity vážne? Mne zistili HIT pred 3 týždňami s modrinami bojujem už rok a na hematologii mam všetky výsledky na hranici že to nesuvisí zo žiadnym ochorením pýtala som sa imunologičky či to nemôže súvisieť s tou histamínovou tak mi vravela že určite nie :( že si mam len doplniť vitamíny dopĺňam dopĺňam kúpila dom si celý komplex multivitamín no bez zmeny :/ ak sa ozaj z Hit tvoria tak ste mi konečne pomohli vyriešiť záhadu len neviem fakr ako sa ich zbaviť :( ani ascorutín ani multi ani detralex ani B12 nepomohli ide leto no modriny sú take veľké že sa hambím dať krátke nohavice😫

xenike18
13. dec 2020

@micka1144 uz vies??

xenike18
7. jan 2021

@micka1144 vies uz

nikkas
5. apr 2024

@weronica6290 ahoj ako si dopadla s tými modrinami z coho si to mala

cacacaca
4. nov 2024

@tri presne to mám aj ja

denisaaaa
7. feb 2025

@disco dobrý prosím vás vážne ste mali zo stredu tie modriny?

miruskamy
2. apr 2025

Je ti niekto komu sa ukázali tie modriny zo stresu alebo z HIT prosím?

katkus25
20. sep 2025
@miruskamy

Je ti niekto komu sa ukázali tie modriny zo stresu alebo z HIT prosím?

@miruskamy toto by aj mna zaujmalo

Strana
z4