Modriny na nohách z ničoho?
strasne sa mi robia teraz asi dva tyzdne na nohach modriny a to sa ani nemusim udriet ☹ je leto a ja musim mat dlhe nohavice,aby sa ludia neotacali ☹ modriny ma nebolia a nikdy predtym sa mi takto nerobili..je to vacsinou na stehnach...mate to niekto? mam s tym ist k lekarovi?,alebo len doplnit nejake vitaminy?dakujem za rady

Aha.mne dala iba ascorutin plus Cčko
Ahojte, určite by som navštívila lekára, keď tak aspoň pre istotu, normálne to každopádne nie je. Radšej sa treba dať pozrieť odborníkovi.
To viem,myslím že to je opäť z liekov .. v utorok idem na odbery
@ludka140281 A Dr. Ti robila odbery ak niečo iné okrem krvného obrazu? Lebo toto odbiť vitamínmi mi príde málo
Mne brali v máji keď som to mala prvý krát hemokoagulacne . Teda aj zrazanlivost a podobne .nie len základný krvný.vtedy bol ok.ked som vysadila tie lieky,modriny zmizli .
Teraz zase po liekoch na žalúdok ..pozerala som a tie lieky majú takú istú účinnú latku alo tie minule 😏
@ella2015 nie nič mi nerobili,len som mala prist na kontrolu a videli,že miznu
@ludka140281 je pravda že si to mala moc.vela tých modrín.a po akom čase ti dala kontrolu?
Baby ide Vám pisat príspevky ?
Dobry den volam sa jana a mam 29rokov mam problemi s oblickami lavu mam stale sdudenu a stoho mi udiera do noch a mam modrini naviem co to moze znamenat prosim o pomoc dakujem
@naninka489 ako viete že máte obličku studenú? Modriny sa mi tiež tvoria,všetky krvné výsledky mam ok. Vraj to môže byt tým že som schudla a aj v lete sa viac tvoria mi povedala hematologicka.
Babenky sestre sa urobila na zadku trozku vyssie modrina trosku vacsia a modro fialova boli ju na dotyk stresuje myslite ze je to hned nieco vazne? Ker modrina boli tak to znamena ze je sposebena udretim ze?
@denny_0019 aj z prasknutej zilky boli modrina. Ak má jednu,určite by som nestresovala. Mohla sa niekde buchnúť a ani si to neuvedomila alebo ju niekto silnejšie chytil ;)
@zuzukaja no ved to jej cely cas vravim aj ja 🙂 aspon ze ma niekto taky nazor ako ja...dnes mi uz volala ze modrina jej stmavla 🙂 ona je hypochonder
ahojte baby, uz nejaky cas sa mi objavuju na nohach modriny, jedna zmizne po case opat nova...zajtra idem k dr., samozrejme budem sa dozadovat, aby ma poslal na hemo. Je tu niekto z Ba? u koho ste objednali? resp.kolko ste cakali na termin?
dakujem za info
@ludka140281 ahoj prosim ta ja mam teraz take nohy ak si bola u lekarky co ti zistili?
@maminatk mne len málo vytaminov ale môže to byť aj vážne, zobral krv a zistil 😉v tabletkách som doplnila a o dva mesiace bolo lepšie.. držím palce
@charity vážne? Mne zistili HIT pred 3 týždňami s modrinami bojujem už rok a na hematologii mam všetky výsledky na hranici že to nesuvisí zo žiadnym ochorením pýtala som sa imunologičky či to nemôže súvisieť s tou histamínovou tak mi vravela že určite nie :( že si mam len doplniť vitamíny dopĺňam dopĺňam kúpila dom si celý komplex multivitamín no bez zmeny :/ ak sa ozaj z Hit tvoria tak ste mi konečne pomohli vyriešiť záhadu len neviem fakr ako sa ich zbaviť :( ani ascorutín ani multi ani detralex ani B12 nepomohli ide leto no modriny sú take veľké že sa hambím dať krátke nohavice😫
@weronica6290 ahoj ako si dopadla s tými modrinami z coho si to mala
Je ti niekto komu sa ukázali tie modriny zo stresu alebo z HIT prosím?

@zuzukaja nie nepotierala,,dostala som ascorutin,pyridoxin,B 12 v iniekciách a už asi nič