Môj manžel veľmi chrápe

domin9
15. júl 2015

Ahojte zeny,
potrebujem jednu velku radu. Moj manzel ma velky problem s chrapanim, chrape na chrbe , na boku , na brochu, no proste v kazdej polohe, ale az tak,ze mate pri nom chut skocit z okna. Najhorsie je,ze k doktorovi ho nedostanem.
Nahodou nejaky overeny trik na to nepoznate?

Dakujem

molka
15. júl 2015

@domin9 ja uz roky pouzivam stuple do usi, inak sa nevyspim. Aj moj manzel chrape, najhorsie je to vtedy, ked priberie. Nejaky cas behal, vtedy dost schudol a chrapanie takmer prestalo.

lenka674
15. júl 2015

ist spat do druhej izby, tak to robim ja 🙂

domin9
autor
15. júl 2015

LEN SA MI NECHCE SPAVAT VEDLA V IZBE.. TO JE TAKE DIVNE :(

klincek
15. júl 2015

@domin9 najdi mu na nete par clankov o tom, ze chrapanie ma brat vazne. nemusi ist hned k dr, su aj kadejake "spankove studia" a pod. ide o zdravotny problem, nie je to sranda. nech sa trosku prekona a ide to riesit, napriklad j kvoli tebe a vase (buducej) rodine.. 😉

elis1985
15. júl 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

Tak určite treba ísť do doktora. Toto nie je bežné a má to určite príčiny

petrak87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzulik27
16. júl 2015

aj moj manzel strasne chrape.... spim v inej v izbe, myslim ze takmer vacsinu z 8 rokov co sme spolu tak nespime vedla seba. jednoducho ja sa pri nom nevyspim a pri 4 malych detoch si to dovolit NEMOZEM. aj ked rada by som to zmenila lebo tiez si myslim ze hadam v spankovom studiu by mozno pomohli ale to skor peklo zamrzne ako keby mm tam siel. takze tak. oddelene spalne do konca zivota, nic ine asi nezostava.