icon

Monoukleóza - chlamýdie

essinna1
28. nov 2022

Ahoj te je tu niekto kto mal zistenú silno pozitívnu mononukleózu a chlamýdie na pľúcnych ?

zojazoja
28. nov 2022

@essinna1 mala som plucnechlamydie

essinna1
autor
28. nov 2022

@zojazoja a ako ty to liečili , mne dnes prišli výsledky a že hraničné čo to znamená ?

zojazoja
28. nov 2022

@essinna1 antibiotikami...dve či tri dávky za sebou

zojazoja
28. nov 2022

@essinna1 hraničné že napríklad.. ale fakt len príklad.. hodnota ma byt maximálne 5 a ty máš 7.. niektoré lekárky ani lieky na to nedávajú,niektoré dávajú.. záleží od lekára

essinna1
autor
28. nov 2022

@zojazoja teraz pozerám že tu mám 38 a norma je 45

essinna1
autor
28. nov 2022

@zojazoja Čiže ju mám ? Už sa dlhšie liečim na kašeľ

zojazoja
28. nov 2022

@essinna1 mne vždy robili 3 hodnoty..IGg, IgA a ešte tretia..akútna, prekonaná,atď.. neviem presne aké máš tieto výsledky..

essinna1
autor
28. nov 2022

@zojazoja S CHl. Pneumoniae IGG

zojazoja
28. nov 2022

@essinna1 tie igG jaksi dobre pamätám sú tie ktoré môžu aj niekoľko rokov sa vyskytovať po prekonaní.ale fakt si to už nepamätám presne..možno niekto sa sem prida a opraví ma..ale tak ved 38 je menej ako 45 to znamená ze toto je negatívne.

essinna1
autor
28. nov 2022

@zojazoja neviem píše tam že hraničná hodnota

zojazoja
28. nov 2022

@essinna1 ak ti nedala ATB a nemáš problémy zdravotné tak to nerieš..mne sem tam vyskočí hodnota chlamýdie pri väčšom strese ale ak nemám problémy tak mi vôbec už ATB nedávajú.

essinna1
autor
28. nov 2022

@zojazoja poslala má na infekčné ale to asi kvôli tej momonikleozy

zojazoja
28. nov 2022

@essinna1 hej..aj ja som na infekčné chodievala s chlamydkami, ale teba zrejme pre tu mononukleozu.

essinna1
autor
28. nov 2022

@zojazoja ja som si myslela že to je decká choroba

zojazoja
28. nov 2022

@essinna1 😀 a ja som ani nevedela kedysi že existujú aj chlamýdie pľúcne. Lekarka mi vravela, že má ich moc ľudí a ani nevedia,že ich majú niektorí...vzduchom prenášané tiež..