Môže bolesť zubu súvisieť s úderom?
Ahojte, na zaciatok uvediem ze ma caka zakrok v celkovej anesteze. Predna jednotka na lavej strane kaz z oboch stran teda aj medzizubny po bokoch iba, boli ma ked kusnem do rozka prvy kus alebo druhy potom iba hlava si domysla neboli pri piti tepleho ani studeneho ani na poklopanie dotyk. Dasno vyzera byt okej. Otazka je ci to moze byt napr uderom, skripanim..mam doma male sidlo 10 mesacne a bars kedy mi drbne do ust nosa a podobne🤣 som strasny stressman tak snad poradite, alebo co na to aby to preslo vyliecilo sa?
@ancusiik ved boli ta kvoli kazu co tam mas
Co s tym ma uder do nosa?
@taktotedanie neboli pretoze kazy ma bolia inak a po zisteni ma boli dasno zo zadu, a neviem aky uder do nosa kede som napisala ust a nosa a maly ma minule pekne udrel presne v to mieste mamicky by ma pochopili🙂 a keby som si ista ze za to moze kaz asi nepisem
@taktotedanie neboli pretoze kazy ma bolia inak a po zisteni ma boli dasno zo zadu, a neviem aky uder do nosa kede som napisala ust a nosa a maly ma minule pekne udrel presne v to mieste mamicky by ma pochopili🙂 a keby som si ista ze za to moze kaz asi nepisem
@ancusiik akoze sorry tiez som matka , absolutne chaoticky napisany prispevok bez hlavy a paty
Nebudem dalej stracat cas tymto nezmyslom co tu pises
Pekny vecer

@ancusiik ved boli ta kvoli kazu co tam mas
Co s tym ma uder do nosa?