icon

Môže byť stres príčinou nechutenstva a chudnutia?

2. apr 2025

Ma uz niekto skusenosti mam nechutenstvo , schudla som , nenam vobec chut na jedlo som slaba lezim nevladzem moze to byt zo stresu , napätia , uzkosti ? Zacne mi triaska dycha sa mi zle srdce mi busi a zacne to z nicoho nic . Vysledky mam vsetke poriadku bola som uz vsade . Mam dve deti ktore ma potrebuju a ja neviem ako zacat normalne fungovat . 😔🙄

Strana
z2
domkakvet
2. apr 2025

Ano moze to byt zo stresu a napatia, obzvlast ak ti vsetky vysledky vysli dobre. Tak ak sa da odstran priciny stresu z tvojho zivota.

balerina2025
2. apr 2025

preco to mas? zomrel niekto? vypoved v praci, muz ta podvadza?

autor
2. apr 2025

@balerina2025 1 januara sme sa rozisli s priatelom boli sme spolu 10 rokov ale 3 mesiace som funggovala normalne tteraz som taka ani do prace nevladzem chodit neviem ci je to z tejto priciny fakt netusim 😔

balerina2025
2. apr 2025

asi je toho na teba vela, ma ti kto pomoct?

leonakr
2. apr 2025

Depresia.Prešla som si tým.Úžkosti,nevládnost,nejedla som....ak máš ostatné vyšetrenia ok tak smer psychiater.Čim skôr.

zuzanna33
2. apr 2025

Psychické zdravie je veľmi dôležité. Musíš to riešiť včas. Navštíviť odborníka psychológa. Vyrozprávať sa blízkym,kamarátkam zdôveriť sa veľmi pomôže

autor
2. apr 2025

@leonakr a co tam ??

autor
2. apr 2025

@balerina2025 pomaha mi moja mama oco nastahovali sa ku mne som rada ze ich mam inak neviem ako by som to sama s detmi zvladla

leonakr
2. apr 2025

No vsak lieky.....

autor
2. apr 2025

@leonakr beriem peritol , lexaurin ale nepomaha to

leonakr
2. apr 2025

A antidepresíva? Peritol máš na stravu však? a Lexaurin ti má pomôcť len v danej chvíli a nemá sa užívať dlho no lex.to nevyrieši .

balerina2025
2. apr 2025

dobre a kde je problem. pomoc mas. kde je problem. nie si len unavena zo zivota?
mozno mas malo casu na seba.
ja si myslim ze zeny ostavaju same aj bez pomoci a makaju, a ziju. musis si povedat kde je problem my ta nepozname

balerina2025
2. apr 2025

nemas sttriedavu starostlivost? ma este napada, ze venovat pocas toho cas sama sebe

martamasarova
2. apr 2025

Pozri si tetaniu, nasad si magnézium a bcko, smer psychológ, držím palce...

autor
2. apr 2025

@martamasarova a u psychologa co ako mi pomoze

autor
2. apr 2025

@martamasarova beriem b komplex

autor
2. apr 2025

@balerina2025 ked ja neviem kde je ten problem praveze

leonakr
2. apr 2025

No,ja si myslím,že je to depresia....to keď už človek nevládze ,triaška,úzkosti.....jednoducho depresivno-uzkostná porucha.Tu pomôžu antidepresíva.Zbehni sa poradiť,nič nestratis.

autor
2. apr 2025

@leonakr a lexaurin niesu dobre to mi lekar predpisuje pise sa tam ze je to antidepresia

leonakr
2. apr 2025

Nie, Lexaurin je benzodiazepín.Lexaurin depresiu a úzkosť nelieči.Aký lekár ti to predpisuje?Obvoďák?

autor
2. apr 2025

@leonakr interna

autor
2. apr 2025

@leonakr teraz tu lezim beriem aj infuzie

leonakr
2. apr 2025

Tak treba porozprávať,že by bolo fajn navštíviť psychiatra,že by si chcela ísť .Lebo vhodné antidepresíva je dobré riešiť s psychiatrom .Na lexaurine sa môžes stať závislá ak ho budes užívať dlhodobo.

lucia13022023
2. apr 2025

Samozrejme. Ja som schudla 20kg za tri mesiace depresiou. Extrém co psychika dokáže porobiť s človekom.

autor
2. apr 2025

@lucia13022023 a ako ste to riesili

luccija
2. apr 2025

To ti ešte nikto neporadil, že máš ísť k psychiatrovi?veď sama cítiš, že nie si psychicky v poriadku

lucia13022023
2. apr 2025

Tak ako riešim problém keď ma boli ruka napr - idem k doktorovi. Išla som k psychológovi na terapie ktoré mi veľmi veľmi pomohli

autor
2. apr 2025

@lucia13022023 dakujem

lucialucy43
2. apr 2025

Samozrejme môže keď máš stres alebo ťa niečo sužuje trápi telo to všetko vníma a schudneš je to taka reakcia na to ...

autor
2. apr 2025

@lucialucy43 tak dufam ze to nejako zvladnem a cim skor 🙄🙄

Strana
z2