Môže to byť stres?
Baby mam taky divnu otazku. V poslednej dobe sa mi toci hlava, nechuti mi vobec jest, je mi na vracanie, trasu sa mi ruky, niekedy skoro cela. Sem tam zavraty, ked niekedy normalne zastanem a stojim, mam pocit ze sa mi vsetko okolo toci.pocitujem uplne uzkost, ked sa vam zle dycha . Viete co myslim. Som stale podrazdena. Mozem to byt zo stresu? Dakujem. Nedavno som bola na krv, na uplny rozbor a vsetko v poriadku dakujem
mne to pride ako tetania,určite najskôr neurologia,ak sa nepotvrdi,smer psychiater.Zatial si kup niečo v lekarni prirodne na upokojenie,
určite si kup magnézium.-horčik,pomaha pri takýchto stavoch a hlavne neuškodi,kym nemaš presnu diagnozu
Ja som take mala keď som mala vysoký tlak 160/110. A už beriem aj tabletky :(
Ja som toto raz mala. Nemohla som dychat poriadne, tlacilo ma na hrudi, myslela som, ze asi nieco so srdcom, ci pluca a ze si idem zavolat sanitku, fakt som sa bala. Potom mi napadlo, ze to moze byt iba z vtedy dlhodobeho stresu - priznaky, co som nasla na nete sedeli - lepsie ako porazka - ukludnilo ma to. Vyhladaj si na nete v akej pozicii to mas preckat. Ked to prislo 2. krat asi po mesiaci, zdalo sa mi to vtipne, ze aka blbost ma minule vystrasila. To potom uplne rychlo preslo a zatial klop klop, uz sa to nestalo. Tiez som mala krv v poriadku. Paradoxne (teraz viem, ze sa to tak stava) sa mi to stalo, akurat ked ten stres na den polavil a v tom ako blesk z neba tato blbost... Takze, hlava hore, a zbav sa toho stresu alebo ho za kazdu cenu aspon eliminuj
Neviem, ci som to napisala zrozumitelne, ten stav bol vtedy fakt zly, aj silna bolest, asi okolo pol hodiny
Tetania, aj ja to teraz riešim, dnes večer pokojová tachykardia 97/min,cítila som sa akoby mi išiel infarkt, stres, stres, stres...

smer neurologia