icon

Môže ísť o nádor na mieche?

10. dec 2024

Ahojte. Dlhodobo ma veľmi silno boli hlava. Ct hlavy negatívne az na nejakú miniaturnu leziu nepodstatnu. Mam neskutočne bolesti hlavy v záhlaví, krčnej chrbtice, celu ju mam stuhnutu, ramena tvrdé... Hrudnu chrbticu si necítim na dotyk. A tiež ma veľmi bolí. Keď idem hore schodmi až sa mi zahmlieva pred očami. Tak ma boli hlava. Vilala som asi 7 dni na neurologiu sestrička ma neustále odbija že nemajú čas. Ja neviem čo mam robiť.. Lieky mito len utlmuju ale nie na sto percent tie tlakové bolesti pri námahe ostávajú. 😢😢😒😒😒 Ja som už taka zrevana že až... 😢

Strana
z3
lubkovaandrejka
10. dec 2024

Presne alebo MRI alebo PET

autor
10. dec 2024

@lubkovaandrejka na mri kebyže mam čakať vyskočím z balkóna

autor
10. dec 2024

@lubkovaandrejka to ze mam teraz taky termín mam lukratívne... 🤔To smenvybavili ani neviem ako

lubkovaandrejka
10. dec 2024

Verim ti, mna tiez caka MRI..

biibiana
10. dec 2024

Nerozumiem vobec prečo takto postupujes a ideš od najhoršej dg. Chod na to systematicky. Ze nebudes riesit fyzio kym ti nikto nepotvrdi ze tieto problemy mas z chrbtice?? To vazne? V prvom rade ti odporúčam z vlastnej skúsenosti (závrate, až na zvracanie, tinitus,bolesti hlavy) naozaj dobrého fyzio a chiropraktika. Ja som mala 4 krcne stavce úplne mimo, 2 hrudne stavce a aj 2 rebrá mimo. Všetko ponapravat nasledne masáž. Ja som na 2.den neverila, že som človek bez bolesti. Naozaj treba cvičiť a rehabilitovat. Nemysli hneď na najhoršie.
Krčná chrbtica je naozaj dôležitá a všetky tieto tvoje problémy môžeš mať z nej. Držím prsty a naozaj si nájdi chiropraktika.

dado123dano
18. mar 2025

Zdravím. Mňa tiež tak doktori odbijali a nakoniec mi zistili nádor na mieche.

janame
16. júl 2025

@anonym_autor ahoj, aj si sa dopracovalabk nejakym vysledkom, co je dovodom Tvojich problemov?

lenka_da
Autor odpoveď zmazal
dado123dano
29. júl 2025
@dado123dano

Zdravím. Mňa tiež tak doktori odbijali a nakoniec mi zistili nádor na mieche.

@dado123dano Dobrý deň. A už ste po operácii?

Strana
z3