Môže lekár odmietnuť starostlivosť po reverze?
Chcela by som sa spýtať či môže lekár odmietnuť starostlivosť respektíve hospitalizáciu... Ide oto že som bola hospitalizovaná s dcérkou kvôli začatiu liečby nebudem konkretizovať akej jednoducho mali sme tam byť od piatku do pondelka no vzhľadom nato že dcérka neznášala dobre hospitalizáciu som odmietla pokračovať v liečbe na ďalší deň ráno,podpísala som reverz a šli sme domov samozrejme že sestričky boli urazené a upovedomili aj pani doktorku ktorá nás mala na starosti stým že doktorka povedala že keď budem chcieť pokračovať v liečbe mám si nájsť inú kliniku... ďakujem za informácie
@lucia147852 Ďakujem za podporu a to že robia som na tu zlú je mi to úplne jedno ja viem prečo som odišla,ja viem ako to tam bolo ....svoje deti milujem nadovšetko, život by som za nedala a nikdy by som im vedomky neublížila takže asi tak... ale je to ich názor a ten im neberiem nepoznajú má tak ma nemajú právo ani súdiť ale reči a intrigy boli a vždy budú
@raqa mojej dcerke sa spravil na hlavke podkozny hemangion ked mala 4mesiace ale bola to taka gulicka..pediatricka nevedela co je to u nas v meste na sono tiez kukali kozna tiez nevedela dokial som sa dopracovala ze to bude asi hemangion do kosic na onkokliniku liecba sa uz v takom veku nedavala. Primarka povedala len sledovat ak by nieco prist. Dcerke to este trosku narastlo a potom ako vekom rastla hlavicka sa to splastilo az zmizlo. V 2 tokoch sa jej zas spravil povrchovy hemangion na nosteku ten jej stale praskol ked spala s krvacal . Rano po zobudeni vsetko v posteli zakrvavene . tak nam kozna dala vymenny listok ku chirurgovi plastickemu. Ten jej ho v 2,5 roku krasne odstranil
Na nosteku nema nic. S tymto hemangion sme sa natrapili stale to zadrela lebo blbe miesto. Ani do skolky by memohla. Takze ani s jednym sa nenarodila a oboch sme sa zbavili do 2,5 roku.
@raqa inak je rozkosna dcerka
Drzim palce aby sa vam vstrebal. Ak nie dobry chirurg plasticky si s tym rady da. Mojej robil z kosic chirurg. Chodil aj k nam do he operovat na orl do humenneho
@slavomira236 jej to je super teším sa že ste sa zbavili toho ...ja asi tiež počkám a časom uvidím
@slavomira236 ďakujem za radu a info 😊
@raqa žiadnemu dieťatu sa nepáči v nemocnici ale takto život nefunguje. Občas sa musia robiť aj veci, ktoré nám nie sú úplne po vôli lebo sú potrebné. A toto by si sa mala naučiť aby si to mohla učiť aj svoju dcéru. Lebo zdupkat pri každej veci ktorá mi nie je uplne komfortná, takto sa to proste nedá. No samozrejme za svoje dieťa si nesies zodpovednosť sama, tak už len dúfaj, že sa tam nebudete musieť vrátiť. Lebo až potom vzniknú problémi keď sa s ňou budeš musieť trepať do iného mesta do nemocnice.
@raqa Tiež neviem čo si čakala? Odmietla si liecbu, tak to je, prečo by tá mali druhý krát prijímať keď si to odmietla. Že dieťa zle zvláda hospitalizaciu…to asi každé dieťa nechce byt zavreté v nemocnici, ale ty si tam od toho ako rodič aby si mala triezve uvedomenie a pochopila že dieťaťu sa snažia pomôcť…. Tak si hľadaj inú kliniku no
@nikpa aj keby som mala ísť do iného mesta mne to problém nerobí keď bude treba pôjdem aj do zahraničia a položila som tu jednoduchú otázku a vkuse ma niekto potrebu to tu naťahovať ako sopel po rukáve už som napísala prečo som odišla neležali ste tam somnou takže neviete čo a ako to bolo tak nerozumiem prečo má furt niekto potrebu to rozpitvávat išla som tam dobrovoľne ,nemusela som tam ísť... skúsila som nešlo to tak som aj dobrovoľne odišla a keď som tam prišla na hospitalizáciu tak som stoho už nadšená nebola ešte nás ani poriadne nepriali a chcela som odísť lebo som mala tušenie že to mala bude veľmi zle znášať a mala som aj pravdu doktorka ma zastavila že to mám aspoň vyskúšať skúsila som jeden deň mala nejedla nepila nespala a len plakala a to mi stačilo tak som jednoducho odišla podpísala reverz a šla domov dieťa mi je, pije, spí a neplače
@gabika0825 samozrejme keby to bolo život ohrozujúce že tam zostanem ale ,keď som ju trápiť nemusela nevidím dôvod prečo by som tam mala byť a trápiť dieťa ktoré ledva držalo hlavu od unaví
@nika23t no hlúpa rozhodne niesom tu je jasný dôkaz že som to riešiť nemusela ale keďže svoje deti milujem nadovšetko tak som to mala aspoň snahu riešiť, by ma zaujimalo koľko matiek by niečo riešilo keby doktor napísal že to riešiť netreba minimálne polovica stych čo má tu robili krkavčiou matkou by sralo nato ak nie všetky takže hlúpi je ten čo má tu nazýva hlúpou a osočoval .
@raqa z mojej skúsenosti ťa zobrať musia, aj keď si podpísala reverz. Ležala som na gynekológii, vedľa mladá tehotná žena, nedospela, prišiel pre ňu frajer a vyskakoval tam že ju tu nenechá a berie ju domov. Nakoniec prišla jej mama a podpísala reverz. Primár sa na nich vykričal, že nech tam ani rodiť nechodí. Prišla na druhý deň aj s mamou, lekár ktorý mal službu ju normálne prijal. Keď mu sestričky vraveli, čo im povedal primár, že má ísť inde, on povedal, že to nemôže, musí ju ošetriť. Nakoniec sa jej ešte primár bol ospravedlniť, lebo mama sa vyhrážala že zavolá na neho Jojku .
@raqa ty si v prvom rade mala napísať, že nešlo o nič vážne. Ale písala si tak, ako si písala, dôvody si uviesť nechcela na začiatku, nechala si to na predstavivosti nás. Tak si dostala aj také príspevky. Niektoré matky, ako napr ja, som si hneď predstavila, že Tvoja malá mala odporúčanie na hospitalizaciu alebo nejaký vírus a Ty si odmietla, lebo plakala. To je cele. A prosím, väčšina mám svoje deti miluje nadovsetko, takže o sebe takto písať naozaj nemusíš. Verím Ti.
@nika23t nie ide o hemangióm na líčku a mňa zaujímalo len toľko že keď som povedala dr že odchádzam a že keď dorastie to budem riešiť a ona má odbila stým že si mám hľadať inú kliniku či vôbec môže odmietnuť vyšetriť prípadne hospitalizovať dieťa ale zistila som že nie nemôže pretože je to štátny zamestnanec a nie súkromný takže tak
@nika23t a keby že má nejaký vírus alebo by bolo niečo vážnejšie tak jasné že neodídem z nemocnice zas taká sprostá niesom ale keďže som tam ani byť nemusela nevidela som dôvod prečo by som ju mala trápiť keď som nemusela žiadna matka by si nenechala do dieťaťa pichať a trápiť ju či už tým že nemohla spať atd. Skúsila som nešlo to tak ako som tam prišla tak som aj odidla

@mikadooo áno počkám kým trošku dorastie ďakujem