icon

Môže maderoterapia kolidovať s liekmi na riedenie krvi?

29. júl 2025

Ahojte dievčatá. Prosím vás tie čo užívate anopyrin na riedenie krvi, chodíte na maderoterapiu? Alebo je tu niekto kto sa v tomto orientuje? Pretože som čítala že maderoterapia nieje vhodná ak sa užívajú lieky na riedenie krvi. Potrebujem sa zbaviť celulitídy a neviem už ako ďalej

ivik4
29. júl 2025

Nie, nesmies
Som ( aj) maserka a robim aj madero

melanta
29. júl 2025

Nie som odborník, ale logika mi hovorí, že môžeš mať zrazeninu niekde v mieste, kde ťa bude masér masírovať (či ručne či inak) a tým sa tá tromba uvoľní. To je zrejme dôvod, prečo sa to neodporúča a dobrý masér ti masáž ani neurobí, pretože je zodpovedný.

anonym_c74633
29. júl 2025
@melanta

Nie som odborník, ale logika mi hovorí, že môžeš mať zrazeninu niekde v mieste, kde ťa bude masér masírovať (či ručne či inak) a tým sa tá tromba uvoľní. To je zrejme dôvod, prečo sa to neodporúča a dobrý masér ti masáž ani neurobí, pretože je zodpovedný.

@melanta vôbec nie je tam zvýšená možnosť krvacania

autor
29. júl 2025
@ivik4

Nie, nesmies
Som ( aj) maserka a robim aj madero

@ivik4 a kvôli čomu?

melanta
29. júl 2025
@anonym_autor

@ivik4 a kvôli čomu?

@anonym_c74633 nechápem, keďže evidentne ti chýbajú v reakcii čiarky. Ak si mala na mysli, že je tam zvýšená možnosť krvácania, áno, je, rovnako tak uvoľnenie trombov. Maderoterapia je pre zdravé telo. Ak niekto berie lieky na riedenie krvi, tak zdravé telo nemá.