Môže mať lekárka pri vyšetrení v ambulancii svoje deti?
Ahojte.
Je podľa Vás v poriadku, ak má detská lekárka v ambulancii pri vyšetrení pacienta svoje vlastné (školopovinné) deti? Prípadne ich necháva vypisovať rôzne papiere- napr. na odber krvi daného pacienta a pod. ?
Ďakujem za názory.
@natiblaskova keď sa chceš chovať ako dospelá, tak si nedaj zobrať svoje práva. A to uc aj deti. A uc ich, že sa majú ozvať vždy, keď im je niečo nepríjemné.
Ach bože 😅
@koniarova no nič... porovnávať detského obvodak a s gynekológom 🫣
@natiblaskova lekár ako lekár.
Obaja sú povinní dodržiavať zákon.
@koniarova prečo, keď mi niečo vadí.. Ozvem sa a dosť hlasno... Ale keď mi niečo nevadí a ani deťom... Tak čo... Tak nech autorka zmení lekára a vyriešené... Keď chce podať sťažnosť nech pôda.. Je to jej vec a nikoho do toho nič... Keď sa pýta na názory treba brať do úvahy aj iné ako jej a vaše. Keď nechcela iný pohľad nemala sa pýtať na názor a vy nemáte právo kohokoľvek odsudzovať. Pekný den😉
@natiblaskova toto nemá s odsudzovaním nič spoločné. A debata úplne zbytočná. Podstatu si nepochopila. Tak ti môžem rovnako len zaželať pekný deň.
@michaelam2 Strasne vela sa uz poslednu dobu opakuju temy diskusii, presne tie iste "problemy" tu idu.
Inak, ja si tiez pamatam, ze ma mama parkrat zobrala so sebou do skolky. Bola ucitelka v MS. Ja som bola po chirurg. zakroku, mala som obviazanu ruku, prsty. Mala som tak 5rockov, samu ma nemohla doma nechat, tak som sla s nou do prace. To som celkom zapadla do kolektivu. ;)
@natiblaskova ale nie tvoje, gynekológove či tam môžu byť 😁

@natiblaskova no nič. 🤷 Porovnávať návštevu lekára s kúpaliskom. 😁