icon

Môže mať lekárka pri vyšetrení v ambulancii svoje deti?

15. apr 2025

Ahojte.

Je podľa Vás v poriadku, ak má detská lekárka v ambulancii pri vyšetrení pacienta svoje vlastné (školopovinné) deti? Prípadne ich necháva vypisovať rôzne papiere- napr. na odber krvi daného pacienta a pod. ?

Ďakujem za názory.

Strana
z6
koniarova
17. apr 2025

@natiblaskova no nič. 🤷 Porovnávať návštevu lekára s kúpaliskom. 😁

koniarova
17. apr 2025

@natiblaskova keď sa chceš chovať ako dospelá, tak si nedaj zobrať svoje práva. A to uc aj deti. A uc ich, že sa majú ozvať vždy, keď im je niečo nepríjemné.

natiblaskova
17. apr 2025

Ach bože 😅

natiblaskova
17. apr 2025

@koniarova no nič... porovnávať detského obvodak a s gynekológom 🫣

koniarova
17. apr 2025

@natiblaskova lekár ako lekár.
Obaja sú povinní dodržiavať zákon.

natiblaskova
17. apr 2025

@koniarova prečo, keď mi niečo vadí.. Ozvem sa a dosť hlasno... Ale keď mi niečo nevadí a ani deťom... Tak čo... Tak nech autorka zmení lekára a vyriešené... Keď chce podať sťažnosť nech pôda.. Je to jej vec a nikoho do toho nič... Keď sa pýta na názory treba brať do úvahy aj iné ako jej a vaše. Keď nechcela iný pohľad nemala sa pýtať na názor a vy nemáte právo kohokoľvek odsudzovať. Pekný den😉

koniarova
17. apr 2025

@natiblaskova toto nemá s odsudzovaním nič spoločné. A debata úplne zbytočná. Podstatu si nepochopila. Tak ti môžem rovnako len zaželať pekný deň.

mandzula
17. apr 2025

@beataxxx mozno aj vadilo, no ludia sa boja lekarovi povedat cokolvek, co by to mohlo rozladit. Garantujem ti, ze moje dieta by sa pred dalsim dietatom u lekara nevyzlieklo a nehovorilo o intimnych problemoch, a ja ako matka by som ho v tom plne podporila.

beataxxx
17. apr 2025

@mandzula ja som chodila pomahat do poradne-tam boli babatka a boli aj vyzlecene a nikto sa nepohorsoval a nie, nie som pedofil a nebola som ani ako 12-rocna🙂🙂🙂

koniarova
17. apr 2025

@beataxxx stále nechápeš o čom sa tu bavíme. Bavíme sa o tom, že si v ambulancii absolútne nemala čo robiť. Mama ťa tam skrátka brávať nemala.

silvike
17. apr 2025

@michaelam2 Strasne vela sa uz poslednu dobu opakuju temy diskusii, presne tie iste "problemy" tu idu.

silvike
17. apr 2025

Inak, ja si tiez pamatam, ze ma mama parkrat zobrala so sebou do skolky. Bola ucitelka v MS. Ja som bola po chirurg. zakroku, mala som obviazanu ruku, prsty. Mala som tak 5rockov, samu ma nemohla doma nechat, tak som sla s nou do prace. To som celkom zapadla do kolektivu. ;)

mandzula
17. apr 2025

@koniarova to tu nevysvetlis, to je priam zasluzna cinnost tahat deti do ambulancie a ukolovat ich tym, co im do ruk vobec nepatri.

maya_hi
18. apr 2025

@natiblaskova ale nie tvoje, gynekológove či tam môžu byť 😁

Strana
z6