Môže menštruácia spôsobiť bolesť zubov?
dobry vecer damy, mam taku zvlastnu otazku ci sa s tym uz niektora stretla, proste uz druhy mesiac pred menstruaciou ma svrbia, alebo ja neviem ako to nazvat je to taka bodava pulzujuca bolest ktora sa strieda so svrbenim az pocitom zeby som si tie zuby vybila prec😭😵💫 a takto ma to trapi cely den s nejakymi prestavkami, mam urobene 4 horne korunky a tie zvlastne pocity idu od jednotky na lavej strane a taha sa to cez vsetky horne aj spodne zuby na lavej strane no neviem sa inak vyjadrit, stetla sa niektora s tym? podotykam ze som rok po porode aj som kojila tak neviem ci tam nieco zohravaju aj hormony😵💫
@heln posledne dva mesiace to tak vninam, tak uvidim ci to prejde alebo pojdem k zubnej, a ako sa prejavoval ten zapal v zubnej dreni? pretoze ja tu bolest nemam taku nepretzitu ono to pride a odide a takto uz 3 den
zacalo mi to takym pulzovanim, potom jemnou bolestou, ktora sa zacala stupnovat a vystupnovala sa cez vikend do neznesitelnych bolesti a kedze mam vyplneny kanalik, lebo som uz raz ten zapal mala, tak som musela cakat do pondelka a stomatochirurg mi narezal dasno. od prveho puzlovania az do neznesitelnych bolesti to trvalo vyse tyzdna. nemusi to byt tvoj pripad, lebo mas korunky, takze mas zrejme vyplnene kanaliky, ale to pulzovanie nie je dobre znamenie.
Ahoj, maš ešte tento problém ?? Odhalila sa príčina?? Lebo presne toto iste trápi aj mňa. Nie každý mesiac ale dosť často a je to hrozne. Presne tak by som to opisala ako ty.
Ahoj, maš ešte tento problém ?? Odhalila sa príčina?? Lebo presne toto iste trápi aj mňa. Nie každý mesiac ale dosť často a je to hrozne. Presne tak by som to opisala ako ty.
@paulina19 ahoj, moj problem bol nakoniec uplne inde a skoncila som na neurologii so zapalenym 3 klannym nervom, ale odniesol si to aj jeden zub, z ktoreho mi potom vyberali nerv ale myslim si ze zuby a menstruacia nemaju asi nic spolocne skor hladaj pricinu inde

ahoj a mas to len pred menstruaciou? teoreticky pred menstruaciou moze dochadzat ku vselijakym procesom. ale kvoli tej pulzujucej bolesti by som sa sla radsej vysetrit k zubarovi, nech spravi rtg. ja mam tiez v poslednych dnoch take cudne pocity v zuboch, nemam korunky a pred necelym rokom som mala zapal v zubnej dreni, no nebola to sranda.