Môže sa Neurol užívať 4 roky?
Môže sa brat neurol 4 roky? Doktorke som o tom už hovorila ale ona mi ho nechce dať preč vraj sa to môže vrátiť...
Máte s tým skúsennosť?
@slovakboy no pracujem z domu, lieky beriem okrem neurolu setralin a atarax. Ale počula som že neurol ešte zhoršuje stav keď ho často užívam, mne po covide sa to zhoršilo takže mi doktorka neurol ešte nechala
To su lieky na úzkosti. Moderne antidepresívum a utlmujuce lieky. Nemyslím že sú to zlé lieky ale keď sa ti to nezlepšuje treba niečo zmeniť. Hlavne povedať to lekárke. Myslenie si zmenila? Pohľad na svet, na ľudí a na seba si zmenila? Aké časté a aké silné máš tie úzkosti?
@slovakboy ja som negatívna všetko mi vadi, bojím sa všetkého ani sa nečudujem že to je také keď mam takú povahu... Neviem sa z uzkostami vžívať
No vidíš a to práve musíš zmeniť. Takéto hodnotenie samej seba. To ako si to napísala znamená, že za 4 roky si neurobila žiaden posun. Si negatívna a všetko ti vadí ….To je vporiadku, že si to tak napísala ale ako to zmeniť? To ťa mali naučiť na terapii. Viem, že ži dna na den tento pohľad nezmeníš ale treba začať po malých krôčikoch a pokračovať. Povedz si: Som pozitívna chcem byť pozitívna. Odmietam negatívne myšlienky. Choďte prec. Povedz si to nahlas a predstav si tie myšlienky ako nejaké veci alebo duchov. Hlave nerozkazes ale ustam áno. Povedz to nahlas hoci to nebudeš najprv tým presvedčená. Už to že sa ti to prieči povedať znamená že to potrebuješ zmeniť. Mám sa rada a prijímam sa taká aká som. To som ja a nikto iný. Je to môj život a chcem ho prežiť spokojne. Uč sa nemyslieť jogovo dýchať a medituj. Vojna Korona kríza správy to všetko zhoršuje stavy. Lebo na to myslíš furt to počuješ v správach koronu si mala dokonca.,
Zisti si v ktorej hladine mysle najčastejšie pobývaš.
Toto si pozri večer a skús sa zamyslieť ktoré vlny tohto sveta si púšťaš a zosilňuješ a či náhodou nechceš sa naladiť na tie iné televízne kanály. Mne to pomohlo. Celkovo Dušek veľmi mi pomohol. Taký konšpirátor, veľa hlúposti nevedeckými nakecá, ale oplatí sa nasledovať jeho pohľad na život. Mozog sa nechá rad oklamať. Fantazírovanim, obrazmi slovami zvukmi. Keď to pomáha kľudne.
@slovakboy ďakujem určite to chcem zmeniť
@panelacikova niekedy vaz slova
Autorka skor navysit AD, ak beries dostatocnu davku nebudes mat uzkosti.Ale opakujem 0,25 je nic
@drzaopica ktoré máš na mysli. tie, kde uvádzam, že má vypestovanú závislosť? tu niet čo "vážiť", prepáč...
Ahoj, 4 roky je dlha doba, ale tá 0,25 je ok si myslím, ak ti pomáha. Ja som po negatívnom zážitku a piaty týždeň si dávam neurol, z 0,5 si po stvrtke ráno a keď treba poobede, nie stále. A keď bude treba, tak ho budem brat aj 10 rokov, aby som fungovala. Nemaj výčitky hlavne a užívaj si života.
@lenusa2809 moja užívala 10 r a všetko bolo Ok chodila pravidelne k psychiatrické sem tam niečo vyskočilo

A čo presne berieš? Antidepresíva na serotonin alebo aj noradrenalin? Neberies aj antipsychotika? Lebo si spomínala že veľa liekov berieš. Pracuješ alebo si doma? Aké sú to silne úzkosti? Lebo ja som sa pri uzkostiach aj pomočil a uvažoval som aj o samovražde od tej bolesti no súčasne som sa jej tak veľmi bál, že som začal bojovať. Mne najviac pomohla psychoterapia. Lieky len vykryli tie najhoršie úzkosti.