Môže sa úzkosť vrátiť i napriek liekom?
Ahojte rok beriem AD na panicku poruchu lieky mi zabrali tak poriadne asi po 3-4 mesiacoch a sadli mi za ten rok som áno raz nemala atak ani náznak úzkosti sem tam boli.. ale k veci dva dni naspäť som si dala spalovac vo fitku kofeín som úplne vyradila a nevedela som že v ňom je a už dva dni sa cítim tak trochu zle a mám myšlienky že sa mi to celé vráti taký vnútorný nepokoj a strach pulz mám dobrý dýcha sa mi ťažšie ale dá sa to nevnímam to nejako len ten strach a bolesť svalov mna znepokojuje som taká napätá.. dlho dlho som bola úplne bez príznakov.. myslite že aj napriek liekom a tomu že som bola stabilizovaná sa to môže celé vrátiť alebo je to len take obdobie ? Mala som aj malú skodovu udalosť ale nemala som nejaký stres z toho práveže som to znášala až moc dobre.. na terapie som chodila pól roka takze reci že lieky niesu všetko mna nezaujíma.. ďakujem všetkým za rady ☺️
ak si na AD, nebudeš mať panický atak....môžeš byť kľudná
@babika112 máš skúsenosť ? Tak dúfam že to je len počasím napríkad 😅
@saruska1111 ahoj takze tebe zabrali lieky az po 4 mesiacoch?
@saruska1111 ahoj takze tebe zabrali lieky az po 4 mesiacoch?
@biankabi123 nie mne zabrali lieky tak po mesiaci ale tak úplne myslím že až po pól roku bolo to take postupne z mesiaca na mesiac 😊

ak si na AD, nebudeš mať panický atak....môžeš byť kľudná