Môže shot bez riedenia spôsobiť dusenie?
Už som to tu dnes písala aké zaradili mi tak blbo ten príspevok…
Chcem sa poradiť. Čo to som včera nakombinovala s jedlom a bolo mi ťažko ráno a vzdy vidím alkohol killer v dm pri pokladni, tak som si to kúpila. Píšu že je to aj na žalúdok…
Kúpila som ten shot v sacku s tým, že otvorím vypijem. Dala som si trochu a začala som sa reálne dusiť. Nešlo mi sa nadýchnuť. Myslela som že umriem. Potom som to rozdychala a citala, že sa to malo zriedit. Podľa zloženia sú tam úplne bežne veci. Akurát to bolo strašne kysele. Dala som si ozaj iba trosku ale doteraz ma klepe ako mi nešlo dýchať! Už sú odvtedy štyri hodiny ale ja som hotova. Bolo to o 10:30
Bojím sa, že sa udusim aj ak mi je už ok. Mohol to byt anafylakticky sok??? Reálne som sa dusila, nie, že mi zabehlo. Trpim na úzkosti a toto ma úplne zas sundalo 😭😭😭😭
Podla mňa ti podráždilo hrdlo a ty si začala panikáriť a začala mať pocit,že sa dusíš
Dostala si len úzkosť z toho divného pocitu, žiadny šok.
Ja by som na tvojom mieste nevahala a sla k doktorovi…. psychiatrovi 🫣
@cyberk neboj sa, tam chodím. Inak už úplne chápem, prečo je svet takýto hnusný, prečo si ako ľudia nerozumieme a rozpadajú sa manželstva… veď sa pozrite ako reagujete. Ak by ste trpeli úzkosťami, tak by ste vedeli, ako toto môže zvrátiť stav. A zhoršiť. A aké je ťažké s tým zit. Ja ešte rozoznám či som sa reálne dusila alebo to bola panika. Nebola.
A vám neprajem nikdy zažiť úzkosti. Vás postoj voči mne - Je to akoby ste sa vysmievali človeku s rakovinou. Lebo psychické choroby sú rakovina duše. A hnusne bolia.
Ďakujem za normálne komenty. Išlo mi o to, či niekto nezažil niečo podobne.
Keby si sa dusila a mala anafylakticky sok,tak tu uz nepises. Akoze nezriedeny koncentrat pit,to je napad🙈
Ziaden anafylakticky sok , jednoducho si dostala spazmus . Ze si to vdychla je to obranny mechanizmus tela. Pri spazme mas pocit ze sa nemozes nadYchnut ale po par sekundach uvolni tie dychacie cesty
@breeen dobre teda, ja začnem z konca tvojho príspevku. Keď si chorá, trpis úzkosťami, navštevuješ doktora, prečo si trošku nedávala pozor a robíš blbosti? Veď keď mi je zle, dám si pancreolan alebo nejaký iný liek čo máš doma na nevoľnosti alebo zbehnem do lekárne. Ty si bola v DM videla si tam nejaký nezmysel, čo nemáš overené, treskla si to do seba bez toho aby si si aspoň poondiaty návod neprecitala.....a teraz sa budeš pohoršovať keď ti niečo napíšu? Čo si čakala, neviem. Mama troch detí, tak trošku normálnejsie skús žiť.
@breeen nemala si pisat, ze mas uzkosti lebo tuto dokonale zeny ta hned daju dole. Aj reakcie by boli ine a nezvalovali by to hned na psychiku.
Musel to byt velmi neprijemny pocit, snad si uz v poriadku!
@pumpkinpie presne. Ďakujem. Už áno…
A presne ako píšeš, to je to smutne, že keď tam uvideli úzkosti, už som za debila. Presne dôvod, prečo ludia vyložene taja psychické problémy. Ja už panické ataky nemávam. Lieky ešte beriem ale malinko. Poriesila som si psychiku aj cez psychológa. Jasne. Sú aj horšie obdobia ale tie ma kazdy. Niekedy by ten psychológ nezaškodil každému.
@martul ja sa nepohorsujem, ale baviť sa dá aj slušne.
@kamila2021 akurát pozerám že pojem laryngospazmus presne popisuje, čo sa mi dialo. Veľmi ďakujem. A úprimne dúfam, že už sa mi to nikdy nezopakuje.
@breeen ano kludne ho mozes dostat ked ti zabehne nieco do dychacich ciest a telo sa to snazi vykaslat. Vtedy dostanes “krč” v dych. cestach a mas pocit ze sa nemozes nadychnut.
@breeen já ta chapem, mám tiez úzkosti a laryngospazmus som malá par krát v živote už, je to to najhorsie co moze byt.. davaj si do buducna pozor a vyvaruj sa shotom

@breeen najprv si treba prečítať návod na použitie a potom danú vec používať.
Máš psychické problémy a nie anafylaktický šok