Môže skolióza spôsobovať moje zdravotné problémy?
Dobrý deň. Potrebovala by som sa vyrozprávať. Pred mesiacom prislo ku mne niečo s čím som sa ešte nestretla. Mala som pocit že mi niečo je furt som si nahovarala veci… čítala som veci z googlu to sa priznám. Ostávalo mi zle všímala som sa moc. Raz som bola vonku a zrazu mi ostalo veľmi zle citila som že odpadnem volala som si hneď záchranku. Zobrali ma na centrálny príjem na Antolsku kde som im povedala svoj problém zapísali to ako psychicky atak ( ani sa necudujem keď som veľa googlila) v sanitke si všimli že mám zrenicu jednu väčšiu ako druhu. Samozrejme hneď panika a stres… obvodná ma poslala ku očnej ohľadom toho mám všetko v poriadku. Druhý krát ma opäť zobrala sanitka s tým že mi naozaj bolo zle opäť ma prepustili robili mi EKG všetko v poriadku echo v poriadku mala som 24 hodinový holter v poriadku. Mám aj skoliozu v tvare S korzet som nenosila to si priznám. Mávam také tlaky v ušiach a niekedy sa necítim komfortne myslite že by som to mohla mať aj zo skoliozy? Mávam aj také tiky v hlave. Možno si ľudia už so mňa budú aj uťahovať ze si veľa domyšlam a veľa píšem ale niekedy to sranda nemusí byť… preto hľadám niakych ľudí čo by mi skúsili pomôcť… dva dni rano mávam slabšie ruky môže to byť aj z toho že počas toho mesiaca som moc nejedla a takto to vyvrcholilo. Myslím si hneď ze aj mi odchádzajú ruky… podľa vás keby je to niečo vážne zistili by mi to ? Krvný obraz je úplne perfektný
Máš pravdepodobne tetaniu. Psychológ a psychiater ti pomôžu. A nevolaj už zbytočne sanitku.
co najskor psychiatra ked ta zalieci tak nabehnut aj na terapie a nezneuzivat sanitku
@koniarova
@kacena4
Ďakujem za rýchlejšiu reakciu❤️ naposledy mi psychiatrička v nemocnici povedala že to nieje niečo psychické ano samozjreme trochu paniky tam bolo. Ale keď povedala na centrálnom že naozaj niečo nieje v poriadku začali to riešiť trochu viac. Mávam teraz aj tie slabšie ruky tie tiky možno z krčnej chrbtici ? Neviem už naozaj pukaju mi aj dosť kosti.naozaj je toho veľa a bojím sa už o tom aj vypravať že ma niekto bude súdiť… mám nutkanie vždy pohnúť s tou hlavou…
@vikusik231 tak začni od obvodného,nech ti porobí vyšetrenia. Ale psychiatrička sa ťa podľa mňa chcela len jemne zbaviť. Prečo si to doteraz neriešila?
@koniarova začala som to hneď riešiť bolo to také nečakané všetko… obvodná mi dala neurol to ma upokojilo vyhľadávanie veci som hneď stopla. Snažím sa byť kludná veľmi mi prekáža tlak v ušiach niekedy ten tlak je taký nečakaný že cítim ako keby sa mi sluch náprava neviem to presnejšie opísať naozaj… potom aj ten cit v rukách uplne ako keby som zdvihala 300 kilove činky…
@vikusik231 mala si ok ocne ekg echo holter
objednaj sa na psychiatriu a na rehabilitacie nech ta posle obvodny pravidelne cvicenie ti pomoze
@mamina7070 ďakujem veľmi pekne ❤️ ešte jedna otázka prosím vás keby to je niečo vážne zistili by mi to že ano? Prepáčte za takéto otázky mám 19 a už sa nemám s kým o tom porozprávať lebo sa so mňa len smejú… ale nevedia ako sa cítim…
Ďakujem všetkým za odpovede ❤️❣️❣️❣️ všetkým veľa zdravička prajem
@vikusik231 ano tie vysetrenia by preukazali ak by bol vazny problem
zdover sa mame porozpravaj sa s nou a najdite toho psychiatra, das
sa do poriadku a bude dobre
@mamina7070 ďakujem veľmi pekne❤️
@taynee ďakujem za odpoved❤️ no tie tiky to je hrôza… plus mám aj také tiky v očiach ako keby mi viac krát tuklo viečko
@vikusik231 chyba ti junak a motiliky v brusku, to by ti zlepsilo zdravie o 100% ... co takto sa obhliadnut po okoli, ci niekto na teba dlhsie nehadze ockom?

ja si myslim, ze by si mala vyhladat psychiatra ci psychologa a nie hned si volat sanitku, ta je pre vazne stavy a urazy. drzim palceky