Môže stent v obličke spôsobovať krv v moči?
Dobry deň. Od soboty mám zavedený stent v obličke. Mala som krv v moči,potom bol moc dobrý a od včera úplne krvavý moc. Bola som u urológa ,ktorý kontroval stent a nevidel tam nič. Beriem aj ATB. Môžem mať stále krv v moči ? Teplotu nemám. Mal niekto takéto problemy a prešlo mu to potom ? Dik
@martinaol04 ahoj. Ano moze to byť. Priateľ mal cez leto stent aj vyvod a mal neustále krv v moci. Najprv bol na krvne testy, dali atb a aj tak mal krv.
@nellyuana mal aj tmavú farbu? Celý čas mal krv? Skúšam aj viac piť či to není tým ale nerozumiem prečo. Kým som stent nemala krv som nemala v moči. Bola som včera u lekára a že to môže byť . Mám aj ja ATB. Nechápem ...
@nellyuana mal aj tmavú farbu? Celý čas mal krv? Skúšam aj viac piť či to není tým ale nerozumiem prečo. Kým som stent nemala krv som nemala v moči. Bola som včera u lekára a že to môže byť . Mám aj ja ATB. Nechápem ...
@martinaol04 ani nám nepovedali presnú príčinu, prečo mal tú krv. Občas mával svetloružovú, občas tmavú. ČI to dáko dráždilo a preto šla krv 😔
@martinaol04 ano stent je pricina
Mocove cesty su podrazdene, ten stent ich roztiahol, casom to prejde len treba ozaj veeela pit. Minimalne 3 idealne 4 l tekutin inak to bude horsie
Mocove cesty su podrazdene, ten stent ich roztiahol, casom to prejde len treba ozaj veeela pit. Minimalne 3 idealne 4 l tekutin inak to bude horsie
@wwwwerunka ok vďaka . Som sa upokojila
@wwwwerunka ako dlho to môže trvať ? Je v poriadku aj keď je tá krv tmavá ?
@wwwwerunka ako dlho to môže trvať ? Je v poriadku aj keď je tá krv tmavá ?
@martinaol04 koli comu je ten stent zavedeny?
Prvy krat som mala zablokovanu oblicku, bolesti obrovske, moč raz normálny inokedy uplne červený.Preslo to asi po tyzdni.
Druhy krat to uz tak dlho netrvalo mozno tak 3 dni. To som mala stent koli urologickemu zakroku.
@martinaol04 koli comu je ten stent zavedeny?
Prvy krat som mala zablokovanu oblicku, bolesti obrovske, moč raz normálny inokedy uplne červený.Preslo to asi po tyzdni.
Druhy krat to uz tak dlho netrvalo mozno tak 3 dni. To som mala stent koli urologickemu zakroku.
@wwwwerunka ja mám stenozu ,pozeral oblicka bola voľná

@martinaol04 ahoj. Ano moze to byť. Priateľ mal cez leto stent aj vyvod a mal neustále krv v moci. Najprv bol na krvne testy, dali atb a aj tak mal krv.