icon

Môže súvisieť hnedé fľaky na chodidle so salmonelózou?

6. nov 2023

Ahoj,prosim neviete poradit.synovi sa dnes vyhodili taketo ostre ohranicene hnede fliacky.ma to len na jednom chodidle,nieje to vypukle,suche,na ohmat to necitit,nesvrbi,nepali...len flak.mali sme salmonelozu,este sa z nej dostavame.moze to mat suvis? Zajtra pisem Dr.len uz som hotova,ze zas nieco a snad nie nieco nove..

Môže súvisieť hnedé fľaky na chodidle so salmonelózou?Môže súvisieť hnedé fľaky na chodidle so salmonelózou?
majamat
6. nov 2023

neviem, mozno nieco skresluje farby, ale pri farbe, co ja vidim, toto mi nepride prirodzene, skor mi to pride ako niecim ofarbena koza.

taktotedanie
7. nov 2023

Toho bol plny internet nic to nieje prejde za 3-4 dni samo to zmizne

kinga135
20. apr 2024

ahoj prišlo sa potom na to čo to vlastne je ja som to dcere objavila tiež na nohe dakujem

autor
20. apr 2024

@kinga135 zmizlo to zhruba po tyzdni.asi to boli modriny aj ked doteraz neviem ,kedze sa nestazoval,ze by na nieco stupil.

kinga135
20. apr 2024

Vyzeralo to takto aj u vas ? Lebo mne z tiez mala nesťažuje

misenka777
20. máj 2024

@kinga135 dobrý večer, aj môj syn má asi od včera takt flak na nohe a tiež nevieme z čoho to môže byť.

kinga135
20. máj 2024

@misenka777 nam to našťastie zmizlo vsimla som si aj na ponožke ze mala takyto hrdzavy flak pravdepodobne stupila so niečoho

autor
21. máj 2024

@kinga135 ano vyzeralo to velmi podobne,az totozne.ako prislo tak za par dni zmizlo.netusim z coho doteraz

dianka997
3. feb 2025

Prosím čo to bolo
Akurát to má dcerka

sju222
12. mar 2025

@dianka997 zistili ste nieco? Aj moja to ma par dni na chodidle🙄

hilaris
14. mar 2025

Tiež by ma to zaujímalo

hilaris
14. mar 2025

Trochu som googlila v angličtine a vraj to spôsobuje bzdocha. Fľak zmizne. Neboli, nesvrbi. U nás to sedí. Dnes som na ňu doma stúpila papučou, ale dcéra doma chodi väčšinou len v ponožkách, …

sju222
15. mar 2025

@hilaris akoze to hnusne smradlave 😁 mame to na balkone ,sem tam ju najdem v byte,ale ze by na to stupila neviem..🤷🏻‍♀️ma to asi tyzden,mam pocit ze sa to zmensuje

hilaris
17. mar 2025

@sju222 hej, ten smradlavy premnozeny chrobak. Ja som si na 1000% istá, že to ma z neho. Určite to zmizne. Tiež si pamätám, že som to ako dieťa mala. My sme často behali bosí po záhrade… vtedy sa fliačiky na chodidlách vôbec neriešili 🤭

sju222
29. mar 2025

@hilaris zmizlo to bez stopy asi za 10dni😳

brezinapeto
2. nov 2025

Syna dnes postipala/pohryzla bzdocha. Takto to vyzerá .