Môže to byť blcha?
Pekný večer prajem, priateľ má toto po celom tele a svrbí to. Ja mám len dva “kusance”, pri členku, ale nemám až také veľké ako on. Mastíme to fenistilom... 🤔😣 môže to byt blcha???? Nejaké rady, tipy, ako sa toho zbavím?
Ďakujem ☺️

@chlucia ak by to boli plostice, musia tam byt znaky : Jedným z hlavných indikátorov výskytu je aj trus ploštice posteľnej. Ide o jej výlučok. Sú to tmavohnedé až červenohnedé drobné „bodky“, ktoré pripomínajú makové zrniečka. Ak po nich prejdete vlhkou handričkou, zanechajú červenohnedé škvrny, pretože obsahujú nestrávenú krv.
Ja pracujem s romami a blchy mame na dennom poriadku... no obliekame sa do bieleho aby sme ich videli. Domov som si zatial nepriniesla ale kolegyne co mali tak striekali s difuzilom. Pozor aby si nekupila raky olejovi ten je dobry na vsi
co takto vycistit, vsetko vyvetrat a v izbe tyzdrn nespat ak sa da? hladne skapu nie?
Nemôže to byť aj normálny štípanec od komára? Mne aj tie zvykli takto zčervenať :/
@dankovicova ☺️ Komára som nikde nenašla, neviem o tom, žeby sme mali niekde komára 🤔
@pips ideme na dovolenku, tak teda dúfam, že keď sa vrátime, to bude mŕtve 😄 a neprinesiete nič iné 🤦🏼♀️😂
@renatka100 teda plostice to nebudú ☺️ Ďakujem
@chlucia ak to je blcha Tk ono sa to nedrží len vo veciach ale aj vo vlasoch ja som vždy keď psík chytil niekde blchu mala tiež 🤦🏼♀️Treba prezliecť aj postel môže byť aj tam. Vždy som ju chytila tak že večer som bola dlhšie hore zhasla som sadla som si vlasy do copu a čakala. Buď som si pustila hru alebo film. Po niekoľkých minútach som zacítila šteklenie na krku alebo pri uchu. rýchlo som to chytila a bol pokoj 🙂 ale raz aj zabralo že som si vlasy a pyžamo nastriekala sprejom na blchy a po pól hodinke zmyla
@chlucia to je super 😀😀😀 toho by ste sa len tak nezbavili

@chlucia odporúčam aby sa priateľ v kupelke do hola povyzliekal a hneď všetko vopchal do práčky, zatvoriť a vyprať.ak už ste v posteli tak aj posteľné a aj ty všetko prezlec na sebe, najlepšie je dať svetle resp.biele posteľné prádlo,a ak budete v noci cítiť že vás niečo stekli resp.po vás niečo lezie na svetlom to rýchlo nájdete a chytíte. Podľa mňa sú to blchy,ja som mala podobnú reakciu,od vpichu sa mi to akoby až roztekalo a ostali mi tmavé fľaky,manžel mal podobne ako ty skoro nič len také malinké štípance. Ja som si ich priniesla z busu, tak prajem úspešný lov🤗