icon

Môže to byť blcha?

chlucia
25. jún 2018

Pekný večer prajem, priateľ má toto po celom tele a svrbí to. Ja mám len dva “kusance”, pri členku, ale nemám až také veľké ako on. Mastíme to fenistilom... 🤔😣 môže to byt blcha???? Nejaké rady, tipy, ako sa toho zbavím?
Ďakujem ☺️

Môže to byť blcha?Môže to byť blcha?
Strana
z2
bona69
25. jún 2018

@chlucia odporúčam aby sa priateľ v kupelke do hola povyzliekal a hneď všetko vopchal do práčky, zatvoriť a vyprať.ak už ste v posteli tak aj posteľné a aj ty všetko prezlec na sebe, najlepšie je dať svetle resp.biele posteľné prádlo,a ak budete v noci cítiť že vás niečo stekli resp.po vás niečo lezie na svetlom to rýchlo nájdete a chytíte. Podľa mňa sú to blchy,ja som mala podobnú reakciu,od vpichu sa mi to akoby až roztekalo a ostali mi tmavé fľaky,manžel mal podobne ako ty skoro nič len také malinké štípance. Ja som si ich priniesla z busu, tak prajem úspešný lov🤗

renatka100
25. jún 2018

@chlucia ak by to boli plostice, musia tam byt znaky : Jedným z hlavných indikátorov výskytu je aj trus ploštice posteľnej. Ide o jej výlučok. Sú to tmavohnedé až červenohnedé drobné „bodky“, ktoré pripomínajú makové zrniečka. Ak po nich prejdete vlhkou handričkou, zanechajú červenohnedé škvrny, pretože obsahujú nestrávenú krv.

sovicka1987
25. jún 2018

Ja pracujem s romami a blchy mame na dennom poriadku... no obliekame sa do bieleho aby sme ich videli. Domov som si zatial nepriniesla ale kolegyne co mali tak striekali s difuzilom. Pozor aby si nekupila raky olejovi ten je dobry na vsi

pips
26. jún 2018

co takto vycistit, vsetko vyvetrat a v izbe tyzdrn nespat ak sa da? hladne skapu nie?

dankovicova
26. jún 2018

Nemôže to byť aj normálny štípanec od komára? Mne aj tie zvykli takto zčervenať :/

chlucia
autor
27. jún 2018

@dankovicova ☺️ Komára som nikde nenašla, neviem o tom, žeby sme mali niekde komára 🤔
@pips ideme na dovolenku, tak teda dúfam, že keď sa vrátime, to bude mŕtve 😄 a neprinesiete nič iné 🤦🏼‍♀️😂

chlucia
autor
27. jún 2018

@renatka100 teda plostice to nebudú ☺️ Ďakujem

chlucia
autor
27. jún 2018

@bona69 presne ako píšeš ☺️ Hneď sa vyzliekal a veci isli do práčky na 90C - či by sa veci zrazili, nezrazili, nezáujem 😂 no hneď na další deň ráno, som mala stipanec na ruke - NOVÝ 🤦🏼‍♀️😖 ale priateľ už nový nemal, jemu to už dalo pokoj...

dominika7990
27. jún 2018

@chlucia ak to je blcha Tk ono sa to nedrží len vo veciach ale aj vo vlasoch ja som vždy keď psík chytil niekde blchu mala tiež 🤦🏼‍♀️Treba prezliecť aj postel môže byť aj tam. Vždy som ju chytila tak že večer som bola dlhšie hore zhasla som sadla som si vlasy do copu a čakala. Buď som si pustila hru alebo film. Po niekoľkých minútach som zacítila šteklenie na krku alebo pri uchu. rýchlo som to chytila a bol pokoj 🙂 ale raz aj zabralo že som si vlasy a pyžamo nastriekala sprejom na blchy a po pól hodinke zmyla

renatka100
27. jún 2018

@chlucia to je super 😀😀😀 toho by ste sa len tak nezbavili

Strana
z2