icon

Môže únava súvisieť s užívaním antibiotík Sumamed?

2. jún 2025

Dobry den, stvr-sob som brala sumamed. Vcera som bola unavena a dnes zase. Moze to mat suvis s menovanymi antibiotikami? Dakujem.

ankare
2. jún 2025

Asi si bola chorá, keď si užívala ATB, že? Nie je dôležité, z čoho si unavená, ale počúvaj svoje telo a oddychuj. Skoré uzdravenie!

autor
2. jún 2025
@ankare

Asi si bola chorá, keď si užívala ATB, že? Nie je dôležité, z čoho si unavená, ale počúvaj svoje telo a oddychuj. Skoré uzdravenie!

@ankare mala som zapalene dutiny

nikaeli
2. jún 2025

Ja by som povedala, že si unavená z toho, že si chorá a tvoje telo potrebuje odpočinok na regeneráciu...

autor
2. jún 2025
@nikaeli

Ja by som povedala, že si unavená z toho, že si chorá a tvoje telo potrebuje odpočinok na regeneráciu...

@nikaeli len predtym som unavu nepocitovala.len bolest dutin a zlte sople

viestta
2. jún 2025

unavena si z choroby, nie z liekov.

anavixy
2. jún 2025

A je to dolezite? Si unavena, tak oddychuj, ak mozes. Uz atb aj tak neberies, takze aj keby to bolo z nich, co to zmeni na veci?

vakatko
2. jún 2025

Áno môže, atb oslabujú imunitu, nasaď probiotika, jedz výživnú stravu a oddychuj.

autor
2. jún 2025
@viestta

unavena si z choroby, nie z liekov.

@viestta pri chorobe bez teploty som nebola unavena. Len som fukala farebne sople a troska citila dutiny. Unava prisla po vybrati sumamedu..

viestta
2. jún 2025

Vsak odznela choroba, nastupila unava. Organzmus je vystaveny z choroby

autor
2. jún 2025
@vakatko

Áno môže, atb oslabujú imunitu, nasaď probiotika, jedz výživnú stravu a oddychuj.

@vakatko dakujem. Uz som to nasla v pribal.letaku. mozu sposobovat unavu.. ako mam oddychovat pri 2zivych detoch? Muz chodi z prace az vecer🙁

vakatko
2. jún 2025

Navarte si medovkový čaj s citrónom a medom, vyvaľte sa na gauč, popíjajte čaj a nech ti čítajú, alebo si vymýšľajte nové rozprávky.

hradnapani
2. jún 2025

Moze byt. Tiez som mala prejavy zapalu dutin asi dva tyzdne a unavena som nebola. Po nasadeni atb som nebola schopna nic ine len oddychovat. Po dobrati som znova ozila.