Môže únava súvisieť s užívaním antibiotík Sumamed?
Dobry den, stvr-sob som brala sumamed. Vcera som bola unavena a dnes zase. Moze to mat suvis s menovanymi antibiotikami? Dakujem.
Asi si bola chorá, keď si užívala ATB, že? Nie je dôležité, z čoho si unavená, ale počúvaj svoje telo a oddychuj. Skoré uzdravenie!
@ankare mala som zapalene dutiny
Ja by som povedala, že si unavená z toho, že si chorá a tvoje telo potrebuje odpočinok na regeneráciu...
Ja by som povedala, že si unavená z toho, že si chorá a tvoje telo potrebuje odpočinok na regeneráciu...
@nikaeli len predtym som unavu nepocitovala.len bolest dutin a zlte sople
unavena si z choroby, nie z liekov.
A je to dolezite? Si unavena, tak oddychuj, ak mozes. Uz atb aj tak neberies, takze aj keby to bolo z nich, co to zmeni na veci?
Áno môže, atb oslabujú imunitu, nasaď probiotika, jedz výživnú stravu a oddychuj.
unavena si z choroby, nie z liekov.
@viestta pri chorobe bez teploty som nebola unavena. Len som fukala farebne sople a troska citila dutiny. Unava prisla po vybrati sumamedu..
Vsak odznela choroba, nastupila unava. Organzmus je vystaveny z choroby
Áno môže, atb oslabujú imunitu, nasaď probiotika, jedz výživnú stravu a oddychuj.
@vakatko dakujem. Uz som to nasla v pribal.letaku. mozu sposobovat unavu.. ako mam oddychovat pri 2zivych detoch? Muz chodi z prace az vecer🙁
Navarte si medovkový čaj s citrónom a medom, vyvaľte sa na gauč, popíjajte čaj a nech ti čítajú, alebo si vymýšľajte nové rozprávky.
Moze byt. Tiez som mala prejavy zapalu dutin asi dva tyzdne a unavena som nebola. Po nasadeni atb som nebola schopna nic ine len oddychovat. Po dobrati som znova ozila.

Asi si bola chorá, keď si užívala ATB, že? Nie je dôležité, z čoho si unavená, ale počúvaj svoje telo a oddychuj. Skoré uzdravenie!