icon

Môže Urovaxom spôsobiť nadmerné potenie?

26. júl 2025

Prosim vas, ja uz fakt neviem ci je to normalne. Dnes som presla 3 obchody v 2 som skusala veci a lialo sa zo mna akoby som odbehla 5 km na priamom slnku. Vlasy mokre, normalne prud potu z cela.
Preletim dom vysavacom - mokra hlava, po chrbate sa vali pot. Dnes som zehlila a normalne som musela ist do sprchy.

Situacie ako byt vonku na slnku v 30tkach ci sportova aktivita neratam, to mi pride normalne, aj ked ja som asi jedina co sa na ihrisku utiera od potu 🫣

Sprchujem sa 2-5x do dna, podla toho kolko "normalnych" aktivit vykonavam.

Ano, mam nadvahu, ale tu mam roky a nikdy som sa takto nepotila.

Beriem asi 17. tabletku urovaxomu z 30 ks, moze to byt z toho? Lebo v pribalovom letaku sa popisuju len probelmy s travenim.

Uz si pripadam ako hypochonder.

palculienka40
26. júl 2025

@anonym_autor urovaxom by toto nemal sposobovat. Priciny mozu byt inde. Hormonalne zmeny. Psychika a podobne.

stellarstar
26. júl 2025

Štítna žľaza? Perimenopauza?

anonym_bd237b
26. júl 2025

Tiež som sa nikdy takto nepotila ako teraz. Podľa mňa začína u mňa menopauza 🙈 ráno vstanem a mokrá plachta, idem umyť riad, spotená, vonku ani nepíšem.

autor
26. júl 2025
@anonym_bd237b

Tiež som sa nikdy takto nepotila ako teraz. Podľa mňa začína u mňa menopauza 🙈 ráno vstanem a mokrá plachta, idem umyť riad, spotená, vonku ani nepíšem.

@stellarstar
@anonym_bd237b
No vyborne, mam 38, ale cyklus pravidelny ako hodinky 🫣 aky test odporucate, ak vobec nejaky? Krvny obraz mam ukazkovy. - ale plny hormonalny profil mi nik nerobil, len zaklad na preventivke.

stellarstar
26. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar
@anonym_bd237b
No vyborne, mam 38, ale cyklus pravidelny ako hodinky 🫣 aky test odporucate, ak vobec nejaky? Krvny obraz mam ukazkovy. - ale plny hormonalny profil mi nik nerobil, len zaklad na preventivke.

@anonym_autor kúpiš v drogérii alebo lekárni test na menopauzu. Vyzerá ako tehu test

autor
26. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor kúpiš v drogérii alebo lekárni test na menopauzu. Vyzerá ako tehu test

@stellarstar zajtra skusim kupit. A to som si povedala, ze mam este cas... moja mama zacala dost neskoro s celou touto torturou, nuz 😆 nevadi. Ale teda, neopustam sa, este nic neni iste... drzte palce

bludna
26. júl 2025

Stalo sa mi nieco podobne. Rano som uzila PRVU tabletku a podvecer som z nicoho nic zacala zvracat. Zacalo to okolo siestej vecer a do polnoci som zvracala kazdu hodinu, aj ked obsah mojho zaludka bol uz doslova prazdny. Pocas toho som len lezala v posteli a potila sa. Nikdy sa mi to nestalo. Myslela som, ze zomriem, volala som aj sanitku. Dalsiu tabletu som uz potom nevzala. Je to strasna sracka.

taktotedanie
26. júl 2025

@anonym_autor nie
Hladaj pricinu inde
Vybrala som stovky tabletiek urovaxomu

autor
27. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor nie
Hladaj pricinu inde
Vybrala som stovky tabletiek urovaxomu

@taktotedanie tak mozno to potenie nebude z toho, ale zobudila som sa s bolestou hlavy a so svrbivymi vyrazkami po celom tele. 🫣

palculienka40
27. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie tak mozno to potenie nebude z toho, ale zobudila som sa s bolestou hlavy a so svrbivymi vyrazkami po celom tele. 🫣

@anonym_autor moze byt alergia na vsetko. Prestan uzivat a uvidis ci to prejde. Mozes potom skusit jednu tabketku a uvidis. Alebo zavolaj doktorke.

autor
27. júl 2025
@palculienka40

@anonym_autor moze byt alergia na vsetko. Prestan uzivat a uvidis ci to prejde. Mozes potom skusit jednu tabketku a uvidis. Alebo zavolaj doktorke.

@palculienka40 ano, napisem jej zajtra (funguje aj na emailoch) a nedala som si rano tabletku.
Alergie nemam, ani intolerancie - ano moze sa to v priebehu zivota zmenit, ale ak moj zivot je rovnaky, a jedina ina vec su tabletky, tak je asi 80% sanca, ze to bude novymi tabletkami. Teda ta zihlavka. Uz mi je aj na vracanie, prehnalo ma, cize priklanam sa k tomu, ze moje telo nechce urovaxom 😆
To potenie bude mozno samostatna zalezitost, nejaka hormonala podla toho co tu bolo napisane.

palculienka40
27. júl 2025
@anonym_autor

@palculienka40 ano, napisem jej zajtra (funguje aj na emailoch) a nedala som si rano tabletku.
Alergie nemam, ani intolerancie - ano moze sa to v priebehu zivota zmenit, ale ak moj zivot je rovnaky, a jedina ina vec su tabletky, tak je asi 80% sanca, ze to bude novymi tabletkami. Teda ta zihlavka. Uz mi je aj na vracanie, prehnalo ma, cize priklanam sa k tomu, ze moje telo nechce urovaxom 😆
To potenie bude mozno samostatna zalezitost, nejaka hormonala podla toho co tu bolo napisane.

@anonym_autor pozri toto. Jasne vsetko je mozne. Mne sa potenie zacalo po kovide a neprestalo.