icon

Môže zápal stredného ucha spôsobovať dezorientáciu a úzkosť?

3. nov 2025

Ahojte kamaráti potrebujem od vás rady. Začnem od začiatku minulú stredu teplota bolest kosti ako keby klasická chrípka v štvrtok zobudenie na silnú bolest uši nikdy som nič z ušami nemal hneď o 6ej do doktora doktorka len hodila penclac antibiotika a kvapky do uši v sobotu som ich prestal jesť lebo pre hit mi s nich bolo brutálne zle dneska ráno u ušného silný zápal obojstranný stredného ucha antibiotika kvapky ale chcem sa dostať k hlavnému problému ležím v posteli cely deň tak nič ale ako náhle idem do obchodu alebo niekde som v pohybe normálne dezorientácia rozmazane videnie nerozmyslam ani neviem čo som chcel ani nič a s toho má až úzkosť chytá normálne opitosť ako keby som mal za chvíľu spadnúť z čoho to môže byt? Mohol to spustiť ten zápal stredného ucha? Ďakujem za rady

stellarstar
3. nov 2025

Bodky čiarky kde si nechala?
Vertigo môže byť zo zápalu str ucha ( str ucho je centrom rovnováhy )
Ps to čo za slovníček do doktora??

kacena4
3. nov 2025

jasne ze je to z toho, stredne ucho, rovnovaha... nebehaj po obchodoch ale liec sa doma

anonym_8e3587
3. nov 2025

@anonym_autor tie kvapky neber, su ako lepidlo, drzia sa vnutri a nevytekaju von. Kup si v lekárni ušný sprej a vyplachuj usi aspon 2-3x denne. Tekutinu treba po nastriekani nechat posobit par min a potom nechat vytiecť von a vysusit ucho. Sprej pouzivaj este dalsich 5 dni po tom co ucitis ulavu, lebo tieto zápaly sa zvyknu vracat.

autor
3. nov 2025

Kvapky používam otobacid a pamycon. Ďakujem za radu s tým sprejom mne aj brutálne vadí svetlo keď sa zasvieti lampa v izbe z bielym svetlom tak koniec. Aaa nebol nikto doma a chladnička prázdna musím aspoň niečo zbehnut ale to bol 5 minútový nakup lebo ani rozmýšľať sa nedalo.

ika02
3. nov 2025

Ahoj, zápal stredného ucha môže prejsť do zápalu vnútorného ucha alebo do zápalu mozgových blán. Takto otrasne píšeš vždy, alebo je to už dôsledok choroby?

simsalabim
4. nov 2025
@anonym_autor

Kvapky používam otobacid a pamycon. Ďakujem za radu s tým sprejom mne aj brutálne vadí svetlo keď sa zasvieti lampa v izbe z bielym svetlom tak koniec. Aaa nebol nikto doma a chladnička prázdna musím aspoň niečo zbehnut ale to bol 5 minútový nakup lebo ani rozmýšľať sa nedalo.

@anonym_8e3587 to je fakt erudovana rada, odporucit neuzivat antibiotika na zapal usi. A vidno, ze si za nou stojis, kedze sa neskryvas za anonymny nick. Snad ma
@anonym_autor dostatok rozumu taketo rady odfiltrovat.

anonym_8e3587
4. nov 2025
@simsalabim

@anonym_8e3587 to je fakt erudovana rada, odporucit neuzivat antibiotika na zapal usi. A vidno, ze si za nou stojis, kedze sa neskryvas za anonymny nick. Snad ma
@anonym_autor dostatok rozumu taketo rady odfiltrovat.

@simsalabim to som nikde nepisala. Treba poriadne čítať. Pisala som nebrat tie kvapky. Poznam ich, je to lepidlo, zalepia vsetko dnu, zhorsuju stav, a potom sa motá hlava. Ano, mam s tym bohaté aj skúsenosti a viem na 100%, co zabera. Antibiotika samozrejme brat treba.

muzula
4. nov 2025

ale ved autor vobec v povodnej otazke nepisal ake kvapky berie, tak ako si mohla vediet ze berie "tie kvapky"?