Môžem cvičiť a ísť do mrazu, keď mám Covid-19?
Ahojte. Ak už je tu téma tak sa ospravedlňujem ale nenasla som.
Sme cela rodina covid pozitívna ale takmer nemáme príznaky (deti mierny sopeľ, my mierne škrabanie hrdla,mierna bolesť nôh, mierna unava).
Myslíte,že môžme ísť sa s detmi sánkovat na nás dvor keď je vonku mráz a sneh alebo nám to ublíži? A myslíte,že môžem večer si zacvičiť na pol hodinu ako vždy ci radšej nie?
Ďakujem
podľa mna nie. Ja som mala covid a je to zradné, jeden deň ti je lepšie, na druhý deň horšie, neriskovala by som.
Pri chorobe sa necvici, riziko myokarditidy, zapalu srdcoveho svalu...namaha az po uplnom vylieceni
v ziadnom pripade by som to neriskovala, a uz vobec nei u deti. omikron je uplne iny, uz si myslis, ze si zdrava a zdrapne ta na kyslik ..... urcite ziadna telesna aktivita!
My sme teda mali dva krát bezrpiznqkovy priebeh, ale ani raz by som si nedovolila robiť fyzickú aktivitu .
NIE! pekne oddychuj.
Och,aká som hlúpa. To som nevedela. Ďakujem vám za odpovede. Budeme teda oddychovať.
Určite nie ...ani pri chripke a nachladnuti treba oddychovať !
Žiadna fyzická námaha, ešte si uzenies zápal srdca, kľud, lebo si spôsobis zbytočne problémy
Mne napr doktorka pri dcére povedala ak nemá 48hod príznaky môže ist na hodinku von, mimo ľudí samozrejme... A bolo aj to aj v papieroch kt nám. Prišlo ohľadom izolácie a karantény, nežijeme ale na svk. Cvičiť by som necvicila pri kašli ani keby to nie je covid ale len prechladnutie.
Podľa toho čo píšeš vy nie ste bezpriznakovy lebo aj mierne príznaky sú príznaky tak pekne oddychovat
@juliasb nik nevravi ze si hlupa ... len aj pri minimalnych priznakoch vas to moze zdrapnut. jasne, deti aj vy sa nudite atd. ale zapal na srdci nie je to, co si chcete uhnat ... detom by som sa to snazila vysvetlit, ponuknut im alternativu, aj za cenu rozpravok a PC. videohovor s kamosmi, novy film na nete, ... nove lego, ja neviem co vsetko, len ozaj vyckat, kym budete po chorobe.
Tak tých pár dní hádam vydržíš nič nerobiť či? Radšej by som nepreceňovala svoje sily.
@juliasb urcite nie! Ziadna namaha, mozes si privolat zapal osrdcovnika a pod.
@juliasb kolegyni, co mala covid, lekarka povedala, ze vraj az 6 tyzdnov po covide by mala mat kludovy rezim.
Ono sa to moze aj zrazu ze zhorsit, ja by som to neriskovala.

@juliasb na dvor mozes, fyzicku namahu by som nerobila. Môže sa to zvrtnut za par dni. Vyliecte sa najprv vsetci.