Môžem mať po 3 mesiacoch od Covidu bolesti svalov a hrdla?
Ahojte som pomaly 3.mesiace od pozitívneho testu,ale stále má bolia kĺby a svaly.Hrdlo pomaly každý druhý týždeň.
@svetlana16 ďakujem krásne dúfam,že pomôže
@svetlana16 chcem sa spýtať ten doplnok je aj na uvoľnenie hlienov?
@marek2712 áno.. Pouziva sa ta zlozka aj v Solmucole (teda je to hlavna zlozka solmucolu) odkedy som objavila tento doplnok, tak nekupujem solmucol... Najdete tam aj vela recenzii 🙂
@svetlana16 ďakujem už som objednal
@marek2712 dúfam že vam to pomoze ako aj nam 🙂
@svetlana16 ja som zúfalý,mám stále pocit niečoho v hrdle na ľavej strane ,bol som ORL liečil antibiotikami streptokok, bolesť prešla ale ten pocit cudzieho telesa zostal ,idem ešte na gastro tak uvidím
@svetlana16
@marek2712 zdravím. Zisti vám nieco? Ja som 3 mesiace po kovide a 2 týždne po kovide som začal mať bolesť v krku. Zle sa mi prehĺta. Na sone len zväčšená uzlina a uzlik na štítnej. Krcna mi len dala nejaké cmulacie tabletky a že sa mám objednať na endokrinologiu. Len tam je čakacia doba rok. Už som zúfalí psychicky zle z toho hrdla. Ako ste dopadli na gastre?
Treba si dat doporiadku biofloru...probiotika vlaknina vitaminy, nepit alkohol nefajcit
Zdravím, môžete sa prosím ozvať tí, ktorých bolelo hrdlo po covide, že ako tons vami dopadlo, čo vám pomohlo...? Ďakujem krásne 🙏

@svetlana16 ďakujem dúfam,že pomôže