Môžem mať rakovinu?
Ahojte pred pol rokom mi robili stery platené podrobnejšie všetko ok aj sono žiadna cysta nič ale objavilo sa mi spinenie mimo cyklu bolesť krížov pri močení má ale nič nebolí nič ma nesvrbi. Beriem dlhodobo antikoncepciu a ešte sa mi to nestalo.
spinenie mozes mat po sexe alebo pri ovulacii preco ta napadla rakovina? kus divne zmyslanie
@mamina7070 aká ovulácia pri užívania HAK je prosím ťa?
Krvácanie mimo pauzy je jeden z vedlajsich účinkov HAK. Príbalovy leták si nečítala? Treba si zájsť ku gynekológovi a ak sa to opakuje tak zmeniť hak
@mamina7070 veď práve pri antikoncepcii ovulácia nie je a pri antikoncepcii by sa to nemalo stávať veď ju beriem dlhodobo. Je pravda že sex som večer mala ale objavilo sa mi to ráno slabé krvácanie teraz skôr len spinenie a nie moc.
@janai1 stalo sa to prvýkrát a môže to byť aj keď antikoncepciu beriem cca tri roky nepoviem na začiatku že nesadne ale teraz?
@balerina2025 ten má s tým neobjedna to má odbavi sestrička že sa stáva že ak by to bolo častejšie mi zmenia antikoncepciu
Samozrejme, že áno. NÚ sa môžu objaviť hocikedy
@janai1 to vážne aj keď pred polrokom nevidel ani cystu
autorka telo nie je stroj moze byt aj ovulacia pocas uzivania HAK (inak by mala 100% index branenia pocatiu co samozrejme nema) ale skor to bude po sexe kludne moze prasknut drobna vlasocnica a pod
v kazdom pripade to nie je dovod mysliet na rakovinu
@mamina7070 teraz už to nie je krv skôr zlrkasto ružový výtok bolesť mierna podbruška alebo možno sú to skôr kríže len sa bojím lebo pri uhniezdovani som mala ryžový výtok vždy my ďalšie dieťa nechceme ja som ja tie ATB zabudla a mužovi zrovna včera trochu uslo
Takze hned mas rakovinu hej 🙄
tak ATB oslavuju ucinnok HAK bolo lepsie sa chranit aj inak
ale mas velku pravdepodobnost ze je to len mykoza co je pri brani ATB bezne
@mamina7070 lenze ja mykozu mávam a nemám vôbec svrbenie a nie nič podobné ako pri mykoze
@mamina7070 a pri mykoze môže byť tiež krvácanie mimo cyklu? Momentálne mám aj brucho ako balón to som zas čítala pri rakovine vaječníkov ale zas tá je pri užívaní antikoncepcie vzácnejšie a hlavne kto po sviatkoch nemá brucho ako balón
Čo má cysta s vedľajšími účinkami hak?
Objednaj sa k psychológovi v novom roku lebo sa zblázniš takto
@janai1 teraz som ťa vôbec nepochopila...napísala si mi že rakovina sa môže objaviť kedykoľvek a ja som si myslela že skôr ma niekto aj nejakú cystu
Mala by sa zalozit skupina "Mam rakovinu". A mali by v nej byt vsetci clenovia, co si tu v pravidelnych intervaloch vymyslaju rakovinu roznych organov.🙄
A admin by mal byt psycholog.
Mna by zaujimalo, ako si dosla na to, ze cysta = rakovina ??? ja som mala uz niekolko cyst a tie bud samovolne praskli alebo sa operačne odstránili ... A spinenie môžeš mať ako vedlajší učinok HAK, môže sa objaviť pri cyste, ktorá áno môže vzniknúť aj po pol roku od kontrolneho sona alebo môžeš mať polyp, či dokonca po sexe, ak sa spravila na krčku ranka, pripadne ti popraskali cievky ...
Špinenie nemá nič s rakovinou. Rakovinu mozes mat a nemusíš o tom do poslednej fazy ani vedieť.
Ach to domýšľanie a panika z výtoku .
anonym nestresuj
prosim ta,
to co pises moze mat 10000000000 pricin
uz mam pocit ze cely MK tu ma kopec trollov. lebo ked tu posledne piseme o rakovine a smrti, stale kazdy den daco sem zazracne dakto daco pise....
ked chodis na cytologiu kazdy rok, nemas sa coho bat.
vypocuj si gyncast...s primarom Kascakom...hovoril aj o rakovine...Nikto ti tu nepovie preco ti je jak ti je, len lekar. Moze to mat vela pricin, od banality po vazne...
Jasné, môžeš 😲
@danyelia si ma potesila
Spád hormonov
mozno mas brucho ako balon z toho, ze jes vela sladkeho ci mozno pijes.a teda mas plyny v crevach...
neboj sa kebyze mas ascites, to citis inac. ak mas chut mozem ti pisat o rakovine, ale myslim ze ti to nepomoze...
Ako ťa vôbec pri takej banalite môže napadnúť, že máš rakovinu?
...bolo to myslené skôr ironicky, prepáč. Rakovinu s najväčšou pravdepodobnosťou nemáš, neboj sa. Ak Ti pomôže táto info, ja som rakovinu prekonala a zo začiatku som nemala žiadne ,,rakovinové,, príznaky, takže zbytočne sa budeš trápiť nad niečim takým...
@danyelia ďakujem

smer gynekolog.