Môžem mať závraty a nevoľnosť z kávy?
Baby boli sme na navsteve a ako sme odchadzali nam urobili kavu o 14:00 to bolo a teraz asi 15 minut sa citim divno na zvracanie ako keby sa mi tocila hlava pocit na odpadnutie moze to byt stej kavy?
@lussy1234 na nizky tlak pohar vody lyzicka soli, cervene vino, ak nejdes autom 😉 chuti lepsie ako sol vo vode , trosku si poskakat (rozprúdiť krv), rýchlejšia chôdza kludne po dome, dýchanie - nadych na 4, 4 sekundy podržať a výdych na 6 sekund (prekrvujes telo a mozog) . Od puberty mam nizky tlak, osobne mi zabera cokolvek z toho. Otazka je aky si mala tep. Ak ti vyskočil nad 120 za minutu v klude, tak telo ti dalo najavo, ze uz si to s kávou prehnala 😉.
@betulinka1 prestanem s kavou uz navzdy radsej
Doplň tekutiny a nabudúce kávu len slabšiu.
Nemusis sa vzdavat kavy... Nedostatok spanku, vycerpanost sa prejavi aj poklesom cukru... Mohol ti len klesnut prudko cukor... Daj si nieco sladke... Ideal hroznovy cukor...
@januska12323 alebo radsej caro kavu skusim si aj skor lahnut lebo aj oci mam take akoby tazke.
@guiseppinka vyskusam dakujem poslednu dobu lepsie povedane posledne tri dni mam zli spanok dakujem za radu skusim ten cukor
Vymeň kávu za zelený čaj, káva odvodňuje.
Každé ráno nalačno pi 3dl vlažnej vody, potom zelený čaj.
Káva by sa nemala piť ráno nalačno. Po zobudení si daj pohár vody na rozbehnutie tráviacej sústavy a normálne raňajkuj (aj si daj napr. čaj...) Kávu si daj až potom. A áno, po káve sa viac chodí na malú, čiže nezabúdaj piť vodu/čaj aj cez deň.
Dobrý včera som aj ja pila kávu točilo sa mi v hlave a aj nejako srdce som cítila že nejako nedobre :/ neviem čo to a viem že keď silná káva tak po nej neje mi dobre :/

@lussy1234 A tlak máš v poriadku?