Môžem po očkovaní proti tetanu vykonávať fyzickú prácu?
Zdravím.Vo štvrtok ma očkovali na tetanus.Mám ešte to miesto citlivé,včera ma aj tam svrbelo ,kus opuchnuté na tom mieste .Chcela by som dnes maľovať jednu izbu, či môžem alebo nie ?
@nikoleta1872011 ak ti nič neni kľudne
ak je tam opuch daj si octanovu mast a tri dni klud
u nás aj pes ked sa očkuje tak sa pár dni nepohne , len spi proste , čiže zataž na organizmus tam je určita
len my si povieme to bude dobre to je ok nič sa nedeje
@sara07 doteraz som mala zaviazané a natreté s octanovou masťou.Ale dnes je 3.den tak preto sa pýtam,ale čítam ,že to miesto môže byť citlivé aj červené aj týždeň po očkovaní...
@sara07 doteraz som mala zaviazané a natreté s octanovou masťou.Ale dnes je 3.den tak preto sa pýtam,ale čítam ,že to miesto môže byť citlivé aj červené aj týždeň po očkovaní...
@nikoleta1872011 ak ti to neponahla tak si daj proste tyžden klud, ta izba počka , predsa len je to zasah
toho psa som ti tam dala ako priklad že aj to zviera si da oddych len človek berie že to da
Mozes
@nikoleta1872011 Ja som išla hneď na nočnú dvanástku.Nik mi nepovedal, že mám ostať doma 🤭
No ja som bola dnes, ale ako tak čítam tie komentáre všade, tak neviem, či to nebudem ľutovať, bola som na PP a doktor, že po 16 rokoch treba preočkovať...a teraz čítam kadečo, tak neviem, či som spravila dobre, ja som normálne šla do práce, zatiaľ mi nič nie je len ma bolí ruka trochu ale dúfam, že to bude ok a nebudem mať zdravotné problémy...
No ja som bola dnes, ale ako tak čítam tie komentáre všade, tak neviem, či to nebudem ľutovať, bola som na PP a doktor, že po 16 rokoch treba preočkovať...a teraz čítam kadečo, tak neviem, či som spravila dobre, ja som normálne šla do práce, zatiaľ mi nič nie je len ma bolí ruka trochu ale dúfam, že to bude ok a nebudem mať zdravotné problémy...
@frzeiovn maximálne ta bude ruka bolieť ,radsej ako choroba

ak je tam opuch daj si octanovu mast a tri dni klud
u nás aj pes ked sa očkuje tak sa pár dni nepohne , len spi proste , čiže zataž na organizmus tam je určita
len my si povieme to bude dobre to je ok nič sa nedeje