icon

Môžem použiť výmenný lístok aj u iného lekára?

4. júl 2022

ahojte, na vymennom listku mam ze mam ist do NsP, cize pravdepodobne si objednat vysetrenie tam, avsak po dlhom obvolavani nic, nezaujem lekara vobec zdvihnut telefon, a aj ked zdvihol, povedal zavolajte si na druhy den, odmerane polozil - volala som, nikto nezdvihal. preto by ma zaujimalo, ci je mozne ist niekde inde k lekarovi, napriklad niekomu v tom odbore ale robi napriklad nie sukromne, ale v sukromnej spolocnosti atd… dakujem

luliu
4. júl 2022

Mozes

janinah
4. júl 2022

Aké konkrétne výš? Inde nemusia mať napr.taky dobrý prístroj ako v nsp.
Ale môžeš ísť kdekoľvek v SR

autor
4. júl 2022

@janinah FBLR. obycajna bolest krizov. isla som k lekarovi s tym, ci ma moze nechat aspon tyzden dva doma, ze ma seklo, v praci sa nahanam, je tam klima, spotila som sa proste ma seklo.
poslal ma na rehabilitaciu, tam mi nezdvihali ako som spominala..

teraz som volala na vase ohlasy k sukromnemu , ktory povedal ze to treba najskor neurologicke vysetrenie ci nemam nieco prasknute aby mi neublizili.

paneboze, ved ma to uz skoro ani neboli, ale lekar trva na tom aby som tam isla, a proste naco tam vlastne pojdem, ked je to kazdym dnom lepsie a lepsie a zbytocne budem drzat termin druhym ludom ktory to naozaj potrebuju.

akoze toto som este nezazila, aby som s beznou bolestou z fyzickej namahy sa dostala az na neurologiu.
neviem co mam spravit, mam sa chut na to vyjadlat a vratit sa do prace

autor
4. júl 2022

@luliu dakujem

janinah
4. júl 2022

asi takto....ak by každého s obyčajnou bolesťou krížov nechavali týžden dva doma,tak polovoca ludí nepracuje,vrátane mňa....dám si analgetiká,suché teplo,dorsiflex na uvolnenie svalstv a fungujem....dr. postupoval správne,treba zistiť príčinu bolesti a naordinovať liečbu podla toho,šarlatánom už odzvonilo,liečba lege artis má svoje pravidlá.Tak bud robiť čo káže dr. alebo ísť do práce,ak tá bolesť nie je silná a trvalá a svoju prácu zvládneš.

autor
4. júl 2022

@janinah o no ide o to, ze uz velakrat som s tym chodila do prace, no vzdy sa mi to vratilo. je to proste z klimy, spotim sa a hotovo. bohuzial nijak to neovplyvnim. keby pracujem v kancelarii tak mi je to jedno, pojdem do prace aj s bolestami, ale denne stat 10 hodin na nohach a behat, chcela by som vidiet ako by podaktory dokazali takto fungovat ☺️ to nie je oddych, 8 hodin doma mimo prace sa dat “dokopy”. pricina je tato, skoda ze podaktory si potrebuju nahanat bodiky. pekny vecer