Môžem požiadať o invalidný dôchodok?
Už neviem ako ďalej. Som mladá liečim sa na psychiatrii mám silné úzkosti a potrebujem si nájsť prácu. Nemám príjem lebo som neodpracovala na Tpp. Neviem si predstaviť niekoho kto je mladý a má zdravotné problémy z čoho má taky človek žiť? Môže mlady človek požiadať o invalidny? na silné depresie a úzkosti? keď neodpracoval 3 roky na Tpp? Každý deň pozerám inzeráty a žiadna práca a pre človeka s depresiou už vôbec☹️Máte niekto s týmto skúsenoť? Alebo poznáte niekoho kto mal taký problém? Ďakujem😞A nie nebývam vo veľkomeste kde je xy ponuk. Ponuky prác pozerám každý deň.
Podla toho co pises ID nedostanes, zameraj sa na zlepsenie psychiky a aktivnejsie si hladaj pracu aspon na ciastocny uvazok. Kde zijes?
@anonym_b8d234 K psychiatričke mam termin, a pracu si hladam aktivne, len tu kde žijem je toho malo
@anonym_b8d234 K psychiatričke mam termin, a pracu si hladam aktivne, len tu kde žijem je toho malo
@anonym_autor tak vieš, že sa vieš odsťahovať za prácou, že?

Podla toho co pises ID nedostanes, zameraj sa na zlepsenie psychiky a aktivnejsie si hladaj pracu aspon na ciastocny uvazok. Kde zijes?