icon

Môžem sa otráviť?

wolfie2210
25. jún 2022

Ahoj, prosim vas, myslite ze som sa mohla otravit z 6 dnovej sunky? 🙈 este k tomu som tehotna a proste v chladnicke sme mali dve sunky, staru a novu co som dnes kupila… prosim nerieste ze stara nebola vyhodena, stalo sa mi to prvy x, jednoducho som zabudla… kazdopadne som si neviem ako.. omylom dala na chleba tu 6 dnovu sunku🥺 nesmrdela, nechutila inak, takze som si to nevsimla. Az potom neskor ked som sla este pre nieco do chladnicky tak som si to uvedomila.
Mozem teraz nejako ublizit babatku.. sebe? 😩😩 nikdy sa mi nic taketo nestalo a zrovna teraz……
Dakujem vopred za kazdu slusnu odpoved

daniela1911
25. jún 2022

@wolfie2210 nesmrdela a nechutila inak, teda bola v poriadku. Nič sa nestane, neboj sa.

dzulli1980
25. jún 2022

V tých šunkách je toľko konzervantov, že sa nepokazia hádam ani za mesiac ... keby bola pokazená, určite by si to cítila, chuť, pach, bola by taká mazľavá.
@wolfie2210

bajka16
25. jún 2022

No otráviť sa zo šunky neotravis dostaneš maximálne salmonelozu.

januska12323
25. jún 2022

Ak nesmrdela tak jej nič nebolo.

marlent
25. jún 2022

Ak nesmrdela nechutila inak nic jej nebolo....urcite ti nic nebude...ja som takto do seba natlacila cervivu cokoladu 🤮

wolfie2210
autor
25. jún 2022

Dakujem moc baby, ukludnili ste ma 🙏🏼 Tak hadam to bude ok , snad ani ziadna salmonela😬😬

jaskolka
25. jún 2022

@marlent 😵😵uff, čokoláda s príchuťou... Červikov..

marlent
25. jún 2022

@jaskolka teda nie cerviky ale larvy mole 😂🤣😂 aby som bola presna

nikasmile
25. jún 2022

@wolfie2210 ak si mala 6 dni sunku v chladničke tak ok...keď si pozrieš zloženie na internete tak ufff😕