icon

Možné príčiny bolesti brucha a hnačky po jedle

janko3356
9. jún 2025

Pekný deň. Neviem čo sa to so mnou deje,od večera ako som zjedol pizzu a pil colu tak mi prišlo strašne zle,cítil som že si neviem odgrgnut ale nedalo sa mi a mal som taký zvláštny pocit ako by som to mal až v hrdle všetko co som vypil,bolo mi na zvracanie ale nezvracal som a potom som zacal mať hnačku ale takú vodnatu, ani som nestihol ísť na wc tak sa zo mňa lialo ani som nevedel celú noc zaspať pretože okrem tohto som mal celu noc pocit ze sa mi všetko jedlo a vsetky bublinky vracajú zo žalúdka do krku a za každým keď si odgrgnem necítim nič ine len bublinky,aj keď si neodgrgnem celý cas cítim bublinky a nemám chuť nič jesť od včera keď pomyslím na jedlo je mi na zvracanie a boli ma brucho mám v ňom kŕče a najhoršie je že mi je zle z jedál aj z takých ktoré som predtým miloval

viestta
9. jún 2025

Preco jes ked mas akutnu hnacku? Daj si immodium a drz hladovku do zajtra, zajtra zacni lahkou dietou (varena mrkva a ryza) a pridaj si probiotika. Dovtedy pi vodu, ak mas tak aj rehydratacny roztok po malych duskoch. Ak by to do troch dni nepreslo, tak chod k lekarovi.

janko3356
autor
9. jún 2025
@viestta

Preco jes ked mas akutnu hnacku? Daj si immodium a drz hladovku do zajtra, zajtra zacni lahkou dietou (varena mrkva a ryza) a pridaj si probiotika. Dovtedy pi vodu, ak mas tak aj rehydratacny roztok po malych duskoch. Ak by to do troch dni nepreslo, tak chod k lekarovi.

@viestta nejedol som už keď som mal hnačku len pred

viestta
9. jún 2025
@janko3356

@viestta nejedol som už keď som mal hnačku len pred

@janko3356 tak vydrz o hlade do zajtra a potom zacni opatrne jest. Pravdepodobne mas len crevnu virozu, to sa upravi aj same, staci dat crevam oddych