icon

Možné príčiny zapáchajúcej stolice u dospelých

11. máj 2025

Ahojte. Prosim vas nema skusenost zo zapachujucou stolicou u dospeleho? Bola som na gastre pred 2 tyzdnami a tam bolo vsetko OK. Zistili mi reflux a dal mi dereflin. Robili mi sono aj hadicku cez usta. Asi 3 den mam dost zapachujucu stolicu. Mam ju pravidelnu a ani ine zmeny nemam. Neviem ci mam volat znova a ist alebo z coho by to mohlo byt?

tairyx
11. máj 2025

Stolica človeka bežne zapácha. Tak ako stolica iných živočíchov. Dneska už by chceli ľudia fialky sr.ť hádam 😁. Ak si mala vyšetrenia v poriadku, tak skús nejaké potraviny vylúčiť, možno mlieko na začiatok.

martinka17
11. máj 2025

Je to výsledok tvojej stravy. Niečo, čo pravidelne ješ, ti nesedí. Predpokladám že probiotiká aj prebiotika už berieš, tak skús nasadiť prísnu diétu ( skús vylúčiť na pár dní lepok, laktózu aj sacharidy), postupne zavadzaj späť jedla a sleduj zmeny.

ella1234
12. máj 2025
@tairyx

Stolica človeka bežne zapácha. Tak ako stolica iných živočíchov. Dneska už by chceli ľudia fialky sr.ť hádam 😁. Ak si mala vyšetrenia v poriadku, tak skús nejaké potraviny vylúčiť, možno mlieko na začiatok.

@tairyx si robis asi prdel. Kazdy normalny clovek pochopi ze tym myslela ze jej stolica zapacha INAK ako bezne a ze si to vsimla. Internetove rypadlo si nemoze pomoct vsak?