Možné príčiny zapáchajúcej stolice u dospelých
Ahojte. Prosim vas nema skusenost zo zapachujucou stolicou u dospeleho? Bola som na gastre pred 2 tyzdnami a tam bolo vsetko OK. Zistili mi reflux a dal mi dereflin. Robili mi sono aj hadicku cez usta. Asi 3 den mam dost zapachujucu stolicu. Mam ju pravidelnu a ani ine zmeny nemam. Neviem ci mam volat znova a ist alebo z coho by to mohlo byt?
Je to výsledok tvojej stravy. Niečo, čo pravidelne ješ, ti nesedí. Predpokladám že probiotiká aj prebiotika už berieš, tak skús nasadiť prísnu diétu ( skús vylúčiť na pár dní lepok, laktózu aj sacharidy), postupne zavadzaj späť jedla a sleduj zmeny.
Stolica človeka bežne zapácha. Tak ako stolica iných živočíchov. Dneska už by chceli ľudia fialky sr.ť hádam 😁. Ak si mala vyšetrenia v poriadku, tak skús nejaké potraviny vylúčiť, možno mlieko na začiatok.
@tairyx si robis asi prdel. Kazdy normalny clovek pochopi ze tym myslela ze jej stolica zapacha INAK ako bezne a ze si to vsimla. Internetove rypadlo si nemoze pomoct vsak?

Stolica človeka bežne zapácha. Tak ako stolica iných živočíchov. Dneska už by chceli ľudia fialky sr.ť hádam 😁. Ak si mala vyšetrenia v poriadku, tak skús nejaké potraviny vylúčiť, možno mlieko na začiatok.