Možno sa zbaviť príznakov tetánie?
Dobry den. Je tu niekto, kto mal priznaky: motanie hlavy, stavy na odpadnutie, nestabilitu pri chodzi, " vnutorne" chvenie a akoby kmitanie očí? Su to mozné priznaky tetanie?. Napiste prosim, ak je tu niekto taky, ktory sa realne zbavil tychto priznakov.... co sa s tymto da urobit? Viem, ze to mam z dhodobeho stresu a je to uz chronicke, preto to vyustilo zrejme az do tzv tetanie. Beriem magnezium. Dakujem za Vase skusenosti a riesenia. Verim, ze sa toho zbavit da, ked sa da doporiadku oslabena psychika zo stresu.
@kacena4 dakujem. No ja si myslim, ze uz som ten stres opustila, zjavne vsak niekde ostal v tele. Myslite teda, ze rozhovory so psychologom budu uspesne a prrejavy tetanie zmiznu? 🙂
Hm, trochu mi to pripomína moje stavy, keď som veľmi unavená - ja to volám, že neviem kde je rovno…nie som vtedy schopná ani rovno stáť, musím si čupnúť. Zistili mi, že mám nejakú cievu v mozgu príliš blízko trubice vnútorného ucha a občas sa “rušia signály”. Pomáha oddych.
Vysetrit histamin.intoleranciu!
@jazula mne to MR mozgu nepotvrdilo. Vam to zistili na MR mozgu?
@adulienka11111 Áno, našli to na MR mozgu.

ako pises viez ze je to psychicke zo stresu.... takze odburat stres ak to nevies sama tak psycholog, drzim palceky