icon

Možno sa zbaviť príznakov tetánie?

adulienka11111
12. jan 2025

Dobry den. Je tu niekto, kto mal priznaky: motanie hlavy, stavy na odpadnutie, nestabilitu pri chodzi, " vnutorne" chvenie a akoby kmitanie očí? Su to mozné priznaky tetanie?. Napiste prosim, ak je tu niekto taky, ktory sa realne zbavil tychto priznakov.... co sa s tymto da urobit? Viem, ze to mam z dhodobeho stresu a je to uz chronicke, preto to vyustilo zrejme az do tzv tetanie. Beriem magnezium. Dakujem za Vase skusenosti a riesenia. Verim, ze sa toho zbavit da, ked sa da doporiadku oslabena psychika zo stresu.

kacena4
12. jan 2025

ako pises viez ze je to psychicke zo stresu.... takze odburat stres ak to nevies sama tak psycholog, drzim palceky

adulienka11111
autor
12. jan 2025

@kacena4 dakujem. No ja si myslim, ze uz som ten stres opustila, zjavne vsak niekde ostal v tele. Myslite teda, ze rozhovory so psychologom budu uspesne a prrejavy tetanie zmiznu? 🙂

jazula
12. jan 2025

Hm, trochu mi to pripomína moje stavy, keď som veľmi unavená - ja to volám, že neviem kde je rovno…nie som vtedy schopná ani rovno stáť, musím si čupnúť. Zistili mi, že mám nejakú cievu v mozgu príliš blízko trubice vnútorného ucha a občas sa “rušia signály”. Pomáha oddych.

mariynka
12. jan 2025

Vysetrit histamin.intoleranciu!

adulienka11111
autor
12. jan 2025

@jazula mne to MR mozgu nepotvrdilo. Vam to zistili na MR mozgu?

jazula
12. jan 2025

@adulienka11111 Áno, našli to na MR mozgu.