icon

Možnosti presunu do rehabilitačného centra po zlomenine

ester2003
Dnes o 06:16

Dobrý deň mám zlomenu panvu bez operácie takže chodiť ešte nemôžem majú má prepustiť do domácej liečby ...je niekde možnosť presunu z nemocnice do rehabilitacneho centra kde sa o vás postarajú aj ako o momentálne ležiaceho pacienta ? Kľudne aj súkromné

anonym_8a8bc8
Dnes o 08:30

@ester2003 neviem odkial si, ja hladam tiez, zap. slovensko je plne, ako samoplatcu by ta mozno vzali, vychadza to ale nad 2500€ mesacne. Treba si to obvolat rad radom a vybavit papiere.

anonym_fd1a56
Dnes o 09:14

@ester2003 veľa zdravia prajem, ako si prišla k takému úrazu?

tulipan43
Dnes o 09:58

V niektorých nemocniciach majú rehabilitačné oddelenie, skúste si také nájsť vo Vašom okoli. Možno by pomohlo napísať odkiaľ ste, aby mohli pomocť.

tulipan43
Dnes o 09:59
@anonym_8a8bc8

@ester2003 neviem odkial si, ja hladam tiez, zap. slovensko je plne, ako samoplatcu by ta mozno vzali, vychadza to ale nad 2500€ mesacne. Treba si to obvolat rad radom a vybavit papiere.

@anonym_8a8bc8 neskúšali ste pozerať Lehnice, tam bývalo rehabilitačné odd.

viestta
Dnes o 18:09

prelozit na lozkove rehabilitacne, potom mozno na oddelenie dlhodobo chorych, ale vsetko je len docasne, vela dni poistovna nepreplati

rozculena
Dnes o 18:27

@ester2003 oddelenie dlhodobo chorých,tam idú zlomeniny a operácie,sa čudujem,že ťa posielajú domov

anonym_8a8bc8
Dnes o 20:06
@rozculena

@ester2003 oddelenie dlhodobo chorých,tam idú zlomeniny a operácie,sa čudujem,že ťa posielajú domov

@rozculena ale tie oddelenia su plne. Tiez sme to riesili. Skoncili sme doma s ocr.

rozculena
Dnes o 20:09
@anonym_8a8bc8

@rozculena ale tie oddelenia su plne. Tiez sme to riesili. Skoncili sme doma s ocr.

@anonym_8a8bc8 hm,to je blbé.....otec tam bol po operácii žlčníka aj po zlomenine...operácia bola v inej nemocnici,a ODCH bolo v inej nemocnici