Možnosti riešenia nafúknutia a čistenia čriev
Po každom jedle som nafúknutá už neveim čo robiť. Jem aj probiotiká no nepomáha.
@thereisabear ja ani nejem každú zeleninu a ovocie 😀 tak uhorka, paradajky, avokado, cibuľa, cesnak, jahody, čučoriedky, banány maximálne to jem
@anonym_autor naprmnanafukuje z cibule, kapusty, papriky od urciteho veku, detto banany. Takisto napr fazuka katastrofa, cicer a sosovicauplne v pohode. A tedazacalo to az od urciteho veku. Takisto narazove cacsiemnozstvo bielkovin moze sposobovat nafukovanie
Tiez sa treba pozriet aj napitny rezim.
@anonym_ead64e pekný názor. ale áno, ale aj toto neriešenie alergií má celkom pekný nábeh na vážne choroby ... tvoja alergia nie je významnejšia alergia ako alergia kohokoľvek iného ...
btw - príspevky tu neberiem ako návod iba pre autorku - ale aj pre iných čo si to prečítajú - a tí môžu mať na rozdiel od autorky toto všetko čo píšeš za sebou ...
@biba_18 aké neriešenie, nevieš čítať ??? posledná veta " ak to nepomôže treba ísť k lekárovi "

@thereisabear ja ani nejem každú zeleninu a ovocie 😀 tak uhorka, paradajky, avokado, cibuľa, cesnak, jahody, čučoriedky, banány maximálne to jem
@anonym_autor a tipni si ktoré z tohto nafukuje bežne?