Môžu antidepresíva predpísať aj obvodní lekári?
Môže ich predpísať aj obvodný lekár?
@liliana330 ak nechodis k psychiatrovi, tak niektore AD ti vie predpisat aj obvodny lekar. Tak ci tak, treba sa objednat ku psychiatrovi, ten ti nastavi vhodnu liecbu
@liliana330 mne predpísal AD obvodný lekár lebo videl, že môj stav je akútny. Odpadnutie a bezvedomia pri panickom ataku. Keď som si prečítal príbalový leták nechcel som tie lieky brať ale šiel som k psychologovi, ten mi to všetko vysvetlil, prečo ich potrebujem a ako tie lieky fungujú, a poslal ma za psychiatrom. Začal som brať prvú krabičku liekov a keď som prišiel k psychiatrovi, ten pochválil môjho obvoďáka, že zvolil dobré lieky, nič zásadné nezmenil v mojej liečbe len mi už ďalej predpisoval tie lieky on, pridal aj nenavykové lieky na spanie a sledoval moje liečenie až do vyzdravenia. Vďaka múdrym a pracovitým ľuďom ako sú títo dvaja a kopec iných som sa ešte neodsťahoval z tejto konšpirátormi a korupciou napadnutej krajiny.
@liliana330 podľa mňa nie.
@lesiiaoldi ale ano, moze
@guudy možno ako ktorý..Môj by mi nepredpisal..To viem
@guudy možno ako ktorý..Môj by mi nepredpisal..To viem
@lesiiaoldi no pockaj, ale ty tu pises o hruskach. Autorka sa pyta, ci to vobec mozne je a nie ci chce/predpise….
@lesiiaoldi no pockaj, ale ty tu pises o hruskach. Autorka sa pyta, ci to vobec mozne je a nie ci chce/predpise….
@guudy ok, nemám čas ani energiu sa s tebou hádať. Máš pravdu

@liliana330
áno