Môžu byť bolesti a pálenie po styku spôsobené Danou?
21. nov 2013
Mám Danu 2 roky,Rok mám problemi po styku,bolesť,pálenie,skoro stále.Plus mávam krče v tele,skor v svaloch je to tažke popísať..,ože to suvisieť so Danou? Napíšte mi ženy ake mate skusenosti..dakujem
Moja kamoška mala bolesti pri styku a povedali jej,že to može byť z chlamydii a fakt jej ich aj potom potvrdili...
tak ako pisu dievcata treba si ist po čipky
no myslim si ze po dane to nemas urcite skor palenie, bolest, svrbenie je prejav mykozy ja tento rok som to mala uz trikrat odporucam obmedzit sladkosti, nenosit tesne spodne pradlo, a kupit si na intimnu hygienu gel a dost mi pomohol tea tree oil kupel a canesten combi

Tvoje ťažkosti môžu súvisieť aj so zápalom pošvy (často tieto ťažkosti spôsobuje candidóza, chronický zápal pošvy event. bakteriálna vaginóza). Vhodné je navštíviť gynekológa, odobrať kultiváciu a event. preliečiť zápal. Event. bolesť počas styku môže spôsobiť aj suchosť slizníc.
Niekedy sa zápal môže šíriť aj ďalej do maternice až ku vaječníkom- čo ale spôsobuje bolesť aj mimo pohlavný styk, často je to spojené aj so zvýšenou teplotou a triaškou, celkovou slabosťou. Vhodné navštíviť gynekológa.
A kŕče vo svaloch môžu súvisieť aj s napríklad nedostatkom horčíka a vitamínov skupiny B. Samotná bolestivosť vo svaloch (nie kŕče) /bolesť ako pri chrípke-najmä lýtka, chrbát, šija/ býva často sprievodným javom pri infekcii v tele, pri reumatoidných ťažkostiach,..